Διαβάστε την επιστολή:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας (ΚΕΔΝ), οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία(ΚΔΑΠ-μεΑ) και τα παιδιά, ως δείγμα ελάχιστης ευγνωμοσύνης θέλουμε να σας εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Ένα ευχαριστώ όμως, όσο μεγάλο και να είναι, δεν είναι αρκετό για να δηλώσει το μέγεθος της συγκεκριμένης σας πράξης.
Ικανοποιήσατε πρόθημα το αίτημά μας και μας παραχωρήσετε, εντελώς δωρεάν, τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου σας στις 2 Ιουνίου 2015 προκειμένου τα παιδιά του ΚΔΑΠ-μεΑ συμμετάσχουν σε πρόγραμμα ιπποθεραπείας από την Γυμνάστρια ειδικής Αγωγής για ΑμεΑ με ειδίκευση στην Ιππασία κ. Αλεξάνδρα Σακελλαρίου του συλλόγου σας.
Η πράξη σας αυτή, η παρουσία του Προέδρου κ. Κουφογιάννη Γιάννη και των λοιπόν μελών σας και η ενεργή συμμετοχή σας, ήταν πράξης αγάπης που δείχνει έμπρακτα την ευαισθησίας σας για τα Άτομα με Αναπηρίες.
Με την προσφορά σας αυτή συμβάλατε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλουμε για πλήρη αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς όφελος των παιδιών του ΚΔΑΠ-μεΑ.
Η ενέργειά σας αυτή μας συγκίνησε ιδιαίτερα. Παράλληλα μας τονώνει ηθικά ώστε να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε ευγνωμοσύνη που έχουμε στο πλευρό μας άτομα της δική σας κοινωνικής συνείδησης, ευαισθησίας για δράση, αλληλεγγύη και προσφορά.
Δώσατε μεγάλη χαρά στα παιδιά, κουράγιο και ελπίδα στους εργαζομένους.
Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΝ
Κωνσταντίνος Γ Νούλας

Σχόλιο ιππικού συλλόγου με αφορμή την επιστολή.

Η επιστολή του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ που λάβαμε πριν μερικές ημέρες μας έδωσε χαρά και κουράγιο να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε εθελοντικά, δράσεις που οι συναλλαγές αυτού του είδους έχουν κοινό <<νόμισμα>> το χαμόγελο και την ψυχική ανάταση σε όλους όσους συμμετέχουν.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.