Λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ και από νωρίς το πρωί δεκάδες παραγωγοί, που άφησαν για την τελευταία στιγμή αυτή την τόσο σημαντική διαδικασία, έχουν σχηματίσει ουρές στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Αγρινίου και στα κατά τόπους συνεργεία.
Έως αυτή τη στιγμή δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα και το προσωπικό της Ένωσης εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι παραγωγοί. Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα και για εκπρόθεσμη υποβολή, αλλά με μείωση των δικαιωμάτων. Προκειμένου να μην υπάρξουν τέτοιου είδους απώλειες, η Ένωση Αγρίνιου έχει έγκαιρα καλέσει τους παραγωγούς να μην αμελήσουν αυτή τους την υποχρέωση, προχωρώντας μάλιστα σε μια σειρά ενημερωτικών δράσεων και πρωτοβουλιών, στο πλαίσιο των οποίων δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες.
Σημειώνουμε ότι μετά την διανομή των προσωρινών δικαιωμάτων υποβάλλονται τυχόν ενστάσεις από τους παραγωγούς. Αφού ενσωματωθούν τα αποτελέσματα των ενστάσεων, καθώς και τα βοσκοτόπια που θα έχουν προκύψει από τα νέα διαχειριστικά σχέδια, υπολογίζονται τα οριστικά δικαιώματα για να πραγματοποιηθεί η πληρωμή, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Οκτώβρη. Το εκκαθαριστικό 2014 είναι απαραίτητο έγγραφο για την έναρξη όλης της διαδικασίας.
 

Διαβάστε περισσότερα στο: e-ea.gr

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.