«Επιδίωξή μας είναι μέσα από ένα γόνιμο διάλογο και με σεβασμό στη βούληση του δωρητή Γ. Νόβα, να καταλήξουμε στην ιδανικότερη λύση που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στο κέντρο της πόλης μας», σημειώνει με δήλωσή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου Νίκος Πλούμης, γνωστοποιώντας τη συνεδρίαση της Δ.Κ. για την αξιοποίηση του «Ξενία», που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, στις 20:00.

Στο πλαίσιο του ανοικτού διαλόγου που ξεκινά αυτή την περίοδο για την αξιοποίηση του “Ξενία”, ενός εκ των σημαντικοτέρων δημοτικών ακινήτων της Ναυπακτίας, η Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου καλεί τα μέλη της να εκφράσουν τη δική τους γνώμη αυτή την Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ναυπάκτου, Νίκος Πλούμης με δήλωσή του τονίζει: “Η τοπική κοινωνία καλείται να λάβει θέση και να εκφράσει τη γνώμη της σε μια ουσιαστική προσπάθεια που ξεκινά για πρώτη φορά από το Δήμο Ναυπακτίας ώστε να προχωρήσει η αξιοποίηση του “Ξενία”, ενός ακινήτου που επί σειρά ετών παρέμενε αφημένο στην τύχη του. Επιδίωξή μας είναι μέσα από ένα γόνιμο διάλογο και με σεβασμό στη βούληση του δωρητή Γ. Νόβα, να καταλήξουμε στην ιδανικότερη λύση που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στο κέντρο της πόλης μας. Τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου, αυτή την Τετάρτη, συζητούν για να καταθέσουν τη δική τους πρόταση”.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.