Πλημμύρισε χρώματα η πρόσοψη των εγκαταστάσεων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ-μεΑ), που στεγάζονται στην κεντρική οδό Μεσολογγίου, στη Ναύπακτο. Με πολύ μεράκι ο εικαστικός και εθελοντής του Κέντρου Ηλίας Παπαγεωργίου, μετά από παρότρυνση και των υπευθύνων, επιμελείται ένα έργο με κεντρικό θέμα τη Ναύπακτο. Όπως μας είπε ο ίδιος, αρχικά ετοίμασε δέκα projects και μετά από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας Κωνσταντίνο Νούλα, αλλά και την κ.Βασιλοπούλου του ΚΔΑΠ, κατέληξαν σε εκείνο που θα αποτυπωθεί στην πρόσοψη του Κέντρου.

Το έργο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ωστόσο είναι φανερό ότι ήδη έχει προσδώσει στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ-μεΑ μία πολύχρωμη και ευχάριστη νότα.

Ο κ.Παπαγεωργίου μετέφερε στο LepantoMag.gr ότι «ερχόμενος στο ΚΔΑΠ για να βοηθήσω με τα παιδιά, είδα ένα χώρο που εξωτερικά έμοιαζε με αποθήκη. Μετά από συζήτηση με τον πρόεδρο κ.Νούλα και την κ.Βασιλοπούλου αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο συγκεκριμένο project. Το ΚΔΑΠ με προμήθευσε με όλα τα απαραίτητα υλικά, χρώματα, πινέλα, κτλ. Επίσης, έχω και βοηθό, τον Γιάννη. Η μία πλευρά έχει ήδη ολοκληρωθεί. Στην αριστερή πλευρά, που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη και που είναι και η πλευρά της εισόδου στις εγκαταστάσεις, αποτυπώνονται δύο πύλες. Το θέμα συνάδει με την πόλη, καθώς διαθέτει αρκετές πύλες. Όλοι το χαίρονται!Ήθελα εξ αρχής να γίνει κάτι καλό. Το ΚΔΑΠ βρίσκεται σε έναν κεντρικό δρόμο από τον οποίο διέρχεται καθημερινά πολύς κόσμος. Είναι εξάλλου και αυτό το αντικείμενο της δουλειάς μου και δε θα μπορούσα να το δω διεκπεραιωτικά. Μέσα Ιουλίου, πιστεύω ότι θα έχει ολοκληρωθεί το έργο«.

kdap 5.jpg kdap 4.jpg kdap 3.jpg kdap 2.jpg kdap 1.jpg

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.