«Βιώνοντας όμορφα συναισθήματα έκπληξης και χαράς» τα παιδιά του ΚΔΑΠ-μεΑ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε προγράμματα εκπαίδευσης και κοινωνικής ένταξης που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς φορείς του ΙΕΚ Ναυπάκτου. Με αφορμή τη συνεργασία αυτή, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας, Κωνσταντίνος Νούλας, οι εργαζόμενοι και τα παιδιά του ΚΔΑΠ-μεΑ εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το Διευθυντή του ΙΕΚ, Θεόδωρο Πολίτη, τους καθηγητές και τους σπουδαστές που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή.

Στα πλαίσια υλοποίησης προγραμμάτων εκπαίδευσης και κοινωνικής ένταξης των παιδιών με Αναπηρία του ΚΔΑΠ-μεΑ του Δήμου Ναυπακτίας, σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς φορείς της Πόλης μας, ο Δήμαρχος κ. Λουκόπουλος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΝ κ. Νούλας ζήτησαν και την συνεργασία του ΙΕΚ Ναυπάκτου, πρόταση την οποία ο Διευθυντής του κ. Πολίτης Θεόδωρος έκανε αμέσως αποδεκτή. Η συνεργασία αυτή συντονίστηκε από τον υποδιευθυντής του ΙΕΚ κ. Ορφανουδάκη Χάρη και την υπεύθυνη του ΚΔΑΠ-μεΑ κ. Βασιλοπούλου Μαρία, βοηθούμενη από το προσωπικό. Τα Τμήμα, Βοηθών Νοσηλευτικής με τις καθηγήτριες κες. Λάμπρη Θεοδώρα, Σταματίου Αγγελική, Βάτσιου Παναγιώτα και Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων με την καθηγήτρια κ. Καρναχωρίτη Αγγελική και τους σπουδαστές στις 19 Μαΐου και 4 Ιουνίου 2015 αντίστοιχα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ-μεΑ.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ-μεΑ είχαν την ευκαιρία, εκτός από το να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση, να συμμετάσχουν και τα ίδια, βιώνοντας έτσι όμορφα συναισθήματα έκπληξης και χαράς.
Η ΚΕΔΝ, οι εργαζόμενοι και τα παιδιά του ΚΔΑΠ-μεΑ του Δήμου Ναυπακτίας ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση του ΙΕΚ Ναυπάκτου, τους Καθηγητές και τους σπουδαστές.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΝ

Κωνσταντίνος Γ. Νούλας

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.