Σήμερα στις 05:00 το απόγευμα ο Ναυπακτιακός Αστέρας υποδέχεται τον Τηλυκράτη Λευκάδας και οι δύο ομάδες αποτελούν τα πιο τρανταχτά φαβορί για τις δύο θέσεις της ανόδου στην Γ΄Εθνική, από την διαδικασία των μπαράζ. Ως εκ τούτου η μεταξύ τους αναμέτρηση γίνεται καθοριστική, αλλά όχι μόνο γι’ αυτό.

Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν  μετά την 1η Αγωνιστική καθιστούν το ματς ιδιαίτερα κομβικό. Μια νίκη της ομάδας του Δημήτρη Θεοδοσίου θα την  φέρει με πέντε  βαθμούς περισσότερους από εκείνη της Λευκάδας. Παράλληλα ο Τηλυκράτης που απέτυχε να πάρει τρεις βαθμούς στην έδρα του στην πρεμιέρα, κόντρα στην Αμβρακία Κωστακιών Άρτας, έχει το δύσκολο πρόγραμμα με τις τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από τη Ναύπακτο. Επομένως, αν υπολείπεται πέντε βαθμούς του κυριότερου ανταγωνιστή θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και  στον ψυχολογικό τομέα  για τη συνέχεια.

Αντίθετα με ισοπαλία οι γηπεδούχοι θα «φρενάρουν» και θα μετριαστεί ο ενθουσιασμός από την παλληκαρίσια νίκη  στην Ιτέα, ενώ η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά θα…  ρεφάρει κατά πολύ την εντός έδρας απώλεια. Φυσικά με νίκη ο Τηλυκράτη θα γίνει πρώτο φαβορί, αν και θα βρεθεί πιο δυνατά στην διεκδίκηση της ανόδου και η Αμβρακία, εφόσν νικήσει τον Αστέρα Ιτέας.

Με προπόνηση που έγινε  το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ναυπακτιακού και ο Δημήτρης Θεοδοσίου δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους (λόγω κόκκινης κάρτας)  Δημόπουλο και Δημητρακόπουλο. Η συμμετοχή του Καραγιάννη είναι αμφίβολη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Μεγάλο ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει και η πολυπληθής παρουσία του φίλαθλου  κόσμου του Ναυπακτιακού.

Ο Τηλυκράτης θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον αποβληθέντα Καταγή και πιθανόν τον τραυματία Γεωργάκη, σκόρερ του προηγούμενου ματς. Ίσως αυτό δυσκολέψει την ομάδα της Λευκάδας, η οποία δεν έχει ισάξιες εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο. Οι φιλοξενούμενοι κατέλυσαν στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας από το βράδυ της Τρίτης, με σκοπό να κάνουν ένα «ξεμούδιασμα» σήμερα το πρωί στο γήπεδο. Ο Τηλυκράτης ευελπιστεί αν έχει πάνω από 50 φιλάθλους του στο «Παπαχαραλάμπειο» Στάδιο.

πηγή: sportait.gr

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.