Ο Ναυπακτιακός  Αστέρας  με σκόρερς  τις δύο «χρυσές» αλλαγές του Θεοδοσίου, Καμμένο και Ψυχογιό,  επικράτησε 2-0 του φιλοξενούμενου Αστέρα Ιτέας, ωστόσο δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θα ήθελε στους Κωστακιούς, όπου η γηπεδούχος Αμβρακία και ο Τηλυκράτης έμειναν στο 0-0  ενώ η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας θα ήθελε νίκη του ενός απ’ τους δύο και ακόμα καλύτερα των φιλοξενούμενων. Επομένως οι πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζουν  να βρίσκονται σε δυσχερή θέση και χρειάζονται δύο νίκες στα δύο εναπομείναντα ματς, εκτός αν η Αμβρακία δεν κερδίσει στην Ιτέα την επόμενη Αγωνιστική, πράγμα μάλλον δύσκολο.

Η  ομάδα της Ναυπάκτου  στο πρώτο ημίχρονο απογοήτευε και  οι φιλοξενούμενοι  γίνονταν πιο επικίνδυνοι.  Στο 7ο λεπτό ο  Καρδαράς σε εκτέλεση φάουλ  έστειλε  τη μπάλα στο τείχος και στην επαναφορά στο νέο σουτ  απέκρουσαν  οι αμυνόμενοι του Ναυπακτιακού και στο  14′   ο  Χαραδαλούπας μπήκε  στην  περιοχή με ωραία ενέργεια, αλλά  ο  Ανδρεόπουλος απέκρουσε το πλασέ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το έξοχο γκολ του Καμμένου. Ο Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής μετά από περίτεχνο κοντρόλ σούταρε εύστοχα (φωτο) και στο  58΄ο Ψυχογιός  πέτυχε το δεύτερο γκολ με σουτ μέσα από τη  περιοχή, αφού πρώτα ο Καζανάς είδε την κίνησή του και τον έβγαλε τετ α τετ.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος,  Δημόπουλος, Καζανάς, Φλέγγας, Ζαχαρόπουλος, Θανασιός (46΄Καμμένος), Καραγιάννης (55΄Ψυχογιός), Θεοχάρης, Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος, Ανδριτσόπουλος (60΄λ.τ. Αδραχτάς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Κώστας Λίβας):  Κρίστο, Λίπο, Βήχος, Μουραφρύδης, Αλολάρι, Κοντογιώργος, Τοπούλι, Κουρελής (43΄ λ.τ. Παπαγεωργίου ), Χαρδαλούπας, Καρδαράς (65΄ Ζγουρός), Δαμιανός.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ0-0
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΒΑΘΜΟΙΓΚΟΛ
1ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 87-2
2ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ87-5
3ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ     65-3
4ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ04-13

πηγή: sportait.gr

 

ΕΠΟΜΕΝΗ (5Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 17:00

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ  – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.