Θέση στην ανακοίνωση-δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας, που γνωστοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης την Τρίτη, παίρνει το παραιτηθέν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα και οικονομολόγος-φοροτεχνικός στο επάγγελμα, Χριστίνα Βασιλοπούλου.

Μεταξύ άλλων η κ. Βασιλοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά πως «…η απόφαση για συμμετοχή σε συλλογικά όργανα σημαίνει ότι υπάρχουν ισχυρά κίνητρα, τα οποία διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο για να αφιερώνεις χρόνο από τη ζωή σου σε κάτι αρκετά χρονοβόρο. Ωστόσο αυτά τα κίνητρα πρέπει κάπου να συγκλίνουν για να αποδίδουν συνεργασίες με σκοπό το γενικό καλό και συγκεκριμένα το καλό των επαγγελματιών της πόλης μας«.

Αναλυτικότερα:

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, στις 24/05/16, για τη δική μου παραίτηση από αυτό, νιώθω την ανάγκη απλά να πω ότι δεν την κατάλαβα.

Η παραίτηση από μια θέση που σου δίνεται με αιρετό τρόπο σίγουρα σημαίνει κάτι και για κάποιο λόγο γίνεται. Όπως επίσης η απόφαση για συμμετοχή σε συλλογικά όργανα, σημαίνει ότι υπάρχουν ισχυρά κίνητρα, τα οποία διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, για να αφιερώνεις χρόνο από τη ζωή σου σε κάτι αρκετά χρονοβόρο. Ωστόσο αυτά τα κίνητρα πρέπει κάπου να συγκλίνουν για να αποδίδουν συνεργασίες με σκοπό το γενικό καλό και συγκριμένα το καλό των επαγγελματιών της πόλης μας.

Η ανάγκη για συμμετοχή στα κοινά πάντα θα υπάρχει και πρέπει να υπάρχει. Ωστόσο η συμμετοχή σε αυτά αν σε εκθέτει καλό είναι να μη γίνεται.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.