Mε απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας, επεβλήθη πρόστιμο 1.000 ευρώ σε αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο στο Μεσολόγγι επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/6/2016 στην επιχείρηση διαπιστώθηκε να μην έχει τοποθετήσει πινακίδα με τις απαιτούμενες ενδείξεις (τιμή-σύνθεση κλπ),σε βιτρίνα πώλησης διαφόρων ειδών σάντουιτς.

Ακόμη, με απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας, επεβλήθη πρόστιμο 500€ σε ακόμη ένα αρτοποιείο στο Μεσολόγγι, γιατί σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/6//2016 στην επιχείρηση διαπιστώθηκε να έχει τοποθετήσει πινακίδα με ελλιπείς τις απαιτούμενες ενδείξεις (προέλευση-τιμή-ποιότητα-σύνθεση),στο σημείο πώλησης διαφόρων τύπου ψωμιού.

Πρόστιμο 1000 ευρώ επεβλήθη, επίσης από το τμήμα εμπορίου της Διεύθ. Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σε κατάστημα τροφίμων στο Αγρίνιο επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/7/2016 βρέθηκε προϊόν (κορνεμπίφ)περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας (δηλαδή ληγμένο) να διατίθεται σε μη διακριτό διαχωρισμό από τα υπόλοιπα τρόφιμα.

500€ πρόστιμο επεβλήθη σε ψαροταβέρνα στο Κρυονέρι Μεσολογγίου , αφού σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/7/2016 στο εν λόγω κατάστημα, διαπιστώθηκε να μην έχει αναγράψει στον τιμοκατάλογο όλες τις απαιτούμενες ενδείξεις με τρόπο που να γίνονται κατανοητές από τον καταναλωτή (καταψυγμένο κατά περίπτωση-προτηγανισμένο -προμαγειρευμένο).
Τέλος, με απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας, επεβλήθη πρόστιμο 1000€ σε αρτοποιείο –ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται σε χωριό του Βάλτου, επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2/6/2016 στο εν λόγω κατάστημα, διαπιστώθηκε να μην έχει τοποθετήσει πινακίδα με ενδείξεις. (προέλευση-τιμή-ποιότητα-σύνθεση. Κλπ) στην βιτρίνα με τα γλυκά.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.