Διαβάστε τη νέα τοποθέτηση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας, που συνεχίζει το «χορό» ανακοινώσεων που ξεκίνησε με αφορμή την αποχώρηση δημοτικών συμβούλων από το Δ.Σ.

Μεταξύ άλλων σημειώνεται από τη δημοτική παράταξη του Γιάννη Μπουλέ «Δεν βλέπουν ή κάνουν πως δεν βλέπουν ότι φορείς και θεσμικά όργανα δημόσια πλέον καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή Λουκόπουλου για αυταρχισμό και αλαζονεία» και σχολιάζεται πως «Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σιαμαντάς ισχυρίζεται ότι δεν είδε καμία αντίδραση για τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου κατακαλόκαιρα στις 2 το μεσημέρι με θέματα όπως  η διοργάνωση των Παζαριών. Δεν κατάλαβε ότι δεν έχουν άλλο τρόπο οι δημοτικοί σύμβουλοι μετά τη λήψη της πρόσκλησης σε δημοτικό συμβούλιο, παρά μόνο δια της απουσίας τους. Αλλά ούτε αυτό κατάφερε να δει ο πρόεδρος του Δ.Σ., ότι από τη χθεσινή συνεδρίαση απουσίασαν 5 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Λουκόπουλου, που δεν πείστηκαν να έλθουν παρά τα επίμονα τηλέφωνα που τους έγιναν προκειμένου να έχει απαρτία το δημοτικό συμβούλιo».

Αναλυτικότερα:

Όλοι πλέον κατανοούν ότι η δημοτική ομάδα και τα στελέχη της παράταξης του κ. Λουκόπουλου βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο δήμαρχος όμως και οι σύμβουλοί του δεν έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν και να δουν τα πραγματικά δεδομένα λόγω της αλαζονικής και αυταρχικής συμπεριφορά τους, που πλέον γίνεται ολοφάνερη στον τρόπο που διοικούν, λαμβάνουν αποφάσεις και βγάζουν ανακοινώσεις.

 Είναι εύκολο γι’ αυτούς να ρίχνουν την μπάλα έξω από την εξέδρα με ψέματα και λαϊκισμό  “πυροβολώντας” την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον επικεφαλής της κ. Γιάννη Μπουλέ. ( Η γνωστή «ψύχωση» του κ. Καρακώστα για τον Μπουλέ φαίνεται ότι περνάει και σε άλλη μέλη της δημοτικής ομάδας).

 Δεν βλέπουν ή κάνουν πως δεν βλέπουν ότι φορείς και θεσμικά όργανα δημόσια πλέον καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή Λουκόπουλου για αυταρχισμό και αλαζονεία. Το τελευταίο διάστημα έχουν κατατεθεί ανακοινώσεις διαμαρτυρίας από τους συλλόγους μηχανικών και αρχιτεκτόνων, της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών, του εργατικού κέντρου, του σωματείου εργαζομένων των Δήμου Ναυπακτίας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ακολούθησαν κοινές ανακοινώσεις δημοτικών συμβούλων από  παρατάξεις όχι μόνο της αντιπολίτευσης αλλά και της δημοτικής αρχής.

 Όμως η δημοτική αρχή ακολουθώντας την τακτική «Τυφλοί τα τ’ ώτα τον τε νουν» ή αλλιώς  «στον καθρέπτη μου κοιτιέμαι κι από μόνος μου αγαπιέμαι» κατά την προσφιλή παλαιότερη ατάκα στελέχους της δημοτικής παράταξης Λουκόπουλου, βγάζει ανακοινώσεις  βλέποντας μόνο «τρικλοποδιές του Μπουλέ».

 Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου επιλεκτικά κλείνει τα μάτια και τα αυτιά. Δεν απαντά στις καταγγελίες για τις μεθοδεύσεις τους στη σύγκληση των θεσμικών οργάνων του Δήμου και στη λήψη αποφάσεων για πολύ σημαντικά θέματα.  Θέματα όπως: η ψήφιση του Οργανισμού των Υπηρεσιών του Δήμου παρά τη σύσσωμη αντίδραση όλης της αντιπολίτευσης και των σωματείων εργαζομένων και η μετάθεση της διοργάνωσης των παζαριών από τον Δήμο στην Αιτωλική Αναπτυξιακή, παρά την κοινή ανακοίνωση και στάση δημοτικών συμβούλων όχι μόνο της αντιπολίτευσης αλλά και της συμπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σιαμαντάς ισχυρίζεται ότι δεν είδε καμία αντίδραση για τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου κατακαλόκαιρα στις 2 το μεσημέρι με θέματα όπως  η διοργάνωση των Παζαριών. Δεν κατάλαβε ότι δεν έχουν άλλο τρόπο οι δημοτικοί σύμβουλοι μετά τη λήψη της πρόσκλησης σε δημοτικό συμβούλιο, παρά μόνο δια της απουσίας τους. Αλλά ούτε αυτό κατάφερε να δει ο πρόεδρος του Δ.Σ., ότι από τη χθεσινή συνεδρίαση απουσίασαν 5 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Λουκόπουλου, που δεν πείστηκαν να έλθουν παρά τα επίμονα τηλέφωνα που τους έγιναν προκειμένου να έχει απαρτία το δημοτικό συμβούλιο.

 Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου απαντά επιλεκτικά ψάχνοντας τους «αποδιοπομπαίους τράγους» στην παράταξη Μπουλέ για τα δικά της συνεχόμενα ολισθήματα στη διοίκηση του Δήμου.

 Η κοινωνία όμως και ακούει και βλέπει και κυρίως καταλαβαίνει και βγάζει τα συμπεράσματά της.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Ναύπακτος 21 – 7 – 2016

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.