Με επιστολή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μπουλές, Μαρία Ζιαμπάρα, Ντίνος Τσουκαλάς, Βασίλης Πατσαούρας προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας Γιώργο Σιαμαντα, καταγγέλλουν στους πολίτες και τους δημότες της Ναυπακτίας την υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο λόγος όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά είναι πως «Για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Ναυπάκτου και Ναυπακτίας συγκαλείτε Δημοτικό Συμβούλιο σε τακτική συνεδρίαση, και με ένα εξαιρετικής σημασίας θέμα για το δήμο μας, όπως είναι η διοργάνωση της εμποροπανήγυρης, στις 2 το μεσημέρι γνωρίζοντας ότι σε εργάσιμες ώρες μεγάλος αριθμός δημοτικών συμβούλων δεν μπορούν να συμμετέχουν«.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

Προς

Τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας

κ. Γ. Σιαμαντά

κ. Πρόεδρε,

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Ναυπάκτου και Ναυπακτίας συγκαλείτε Δημοτικό Συμβούλιο σε τακτική συνεδρίαση, και με ένα εξαιρετικής σημασίας θέμα για το δήμο μας, όπως είναι η διοργάνωση της εμποροπανήγυρης, στις 2 το μεσημέρι γνωρίζοντας ότι σε εργάσιμες ώρες μεγάλος αριθμός δημοτικών συμβούλων δεν μπορούν να συμμετέχουν.

Δυστυχώς για σας και τη δημοτική αρχή ούτε οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας μπόρεσαν να έλθουν, παρά τις επίμονες τηλεφωνικές προσπάθειες της τελευταίας στιγμής να πεισθούν δημοτικοί σας σύμβουλοι να σπεύσουν για την εξασφάλιση απαρτίας.

Παρά την δεκαπεντάλεπτη αναμονή στις 2:18 μ.μ. είμαστε αναγκασμένοι να αποχωρήσουμε για να προστατεύσουμε το θεσμό στον οποίο συμμετέχουμε.

Αυτό που συστηματικά κάνετε κ. Δήμαρχε και κύριε πρόεδρε για την υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου έχουμε χρέος να το καταγγείλουμε στους πολίτες και τους δημότες της Ναυπακτίας.

Ελπίζουμε να δείτε πού οδηγείτε το Δήμο και να επανέλθετε όσο είναι καιρός.

Ναύπακτος 20-7-2016

Οι αποχωρήσαντες δημοτικοί σύμβουλοι

Μπουλές Ιωάννης

Ζιαμπάρα Μαρία

Τσουκαλάς Ντίνος

Πατσαούρας Βασίλης

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

  1. Nora Lagari
    Nora Lagari

    Απο περιέργεια !!ποιοι ειναι οι εργαζόμενοι που δεν μπορούσαν να πανε αφού δικαιούνται άδεια για να εκπληρώσουν τις δημοτικές υποχρεώσεις τους.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.