Οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και Αιτωλίας Δημήτριος Ραυτογιάννης  και Νικόλαος Καραπάνος, συνεπικουρούμενοι και από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ Αλέξανδρο Σφελινιώτη επισκέφτηκαν το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και είχαν διαδοχικές συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και συγκεκριμένα με:

α) την Προϊσταμένη Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη,

β) τον Κλαδάρχη Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής Υποστράτηγο, Γεώργιο Κωτσάκη και

γ) το Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης Ταξίαρχο, Δημήτριο Κορμπάκη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν προβλήματα που απασχολούν τους υπηρετούντες Αστυνομικούς των Δ.Α. Ακαρνανίας και Αιτωλίας με κύρια: α) Tην αύξηση των οργανικών θέσεων των Αστυνομικών υπαλλήλων στις ανωτέρω Διευθύνσεις, ιδίως μετά τη τελευταία περικοπή των 6.700 οργανικών θέσεων καθ΄ όλη την επικράτεια, β) Την άμεση μετεγκατάσταση της Δ.Α. Αιτωλίας και του Α.Τ. Βόνιτσας σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, γ) Την νομοθέτηση καθηκοντολογίου πολιτικών υπαλλήλων που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία, και δ) Ανανέωση του στόλου των περιπολικών οχημάτων και δικύκλων.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τους προέδρους και τον αντιπρόεδρο «η συζήτηση με τους ανωτέρω Υπηρεσιακούς Παράγοντες πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και αφού άκουσαν με προσοχή τα ως άνω προαναφερόμενα, αποδεχόμενοι πως τα αιτήματά μας κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, δεσμεύτηκαν για άμεση προσπάθεια επίλυσής τους. Οι Ενώσεις Ακαρνανίας και Αιτωλίας θα μάχονται από κοινού και θα προσπαθούν να δίνουν λύσεις στα προβλήματα των συναδέλφων μας. Τίποτα δε μας χωρίζει, αντιθέτως τα προβλήματα των συναδέλφων μας ενώνουν».

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.