Layout 1Ο Δήμος Ναυπακτίας, συνεχίζοντας τις δράσεις, στο πλαίσιο της καμπάνιας «ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει», επιλέγει αυτή τη φορά να σταθεί αρωγός σε μία διοργάνωση θεσμό που εδώ και έντεκα χρόνια λαμβάνει χώρα με απόλυτη επιτυχία στην πόλη της Ναυπάκτου. Συγκεκριμένα συνδιοργανώνει με την Ομόνοια Ναυπάκτου το «11ο Τουρνουά Beach Volley», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος του Γριμπόβου από τις 25 έως τις 31 Ιουλίου 2016.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του «3οn3 basket», που έλαβε χώρα στο αναβαθμισμένο από πλευράς αθλητικών υποδομών προαύλιο του 1ου Γυμνασίου- Λυκείου, ο Δήμος Ναυπακτίας λέει ναι σε ένα ακόμα άθλημα που για αρκετά χρόνια προσελκύει το ενδιαφέρον εκατοντάδων αθλητών, κάνοντας τη Ναύπακτο καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό τους. Το beach Volley, με βασικό πυλώνα τις προσπάθειες των ανθρώπων της Ομόνοιας Ναυπάκτου, γνωρίζει μεγάλη άνθηση στην περιοχή. Εξ αφορμής αυτού ο Δήμος όφειλε να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και το αποδεικνύει εμπράκτως. Αναβάθμισε τις εγκαταστάσεις των δύο γηπέδων στο Άλσος του Γριμπόβου, με τις ενέργειες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, ενώ παράλληλα ενέταξε στο καλεντάρι των εκδηλώσεών του το «11ο Τουρνουά Beach Volley»

Η διοργάνωση

Πρόκειται στις ουσία για δύο διοργανώσεις, Ανδρών και Γυναικών, οι οποίες είναι χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες.

  • Στην πρώτη κατηγορία συμμετέχουν οι ερασιτέχνες, άτομα δηλαδή που δεν αγωνίζονται σε συλλόγους και θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα του beach volley.
  • Στη δεύτερη κατηγορία συμμετέχουν οι μαθητές κάτω των 18 ετών, είτε ανήκουν σε σωματεία βόλεϊ, είτε όχι.

Οι δύο παραπάνω κατηγορίες θα αγωνιστούν από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 28 Ιουλίου, θα αναδείξουν τον δικό τους πρωταθλητή, ενώ κάποιες από τις ομάδες αυτές θα προκριθούν και στην τελική φάση.

  • Στην τρίτη κατηγορία συμμετέχουν οι «δυνατές» ομάδες, αθλητές δηλαδή που είτε ανήκουν σε συλλόγους πετοσφαίρισης, είτε ασχολούνται ειδικότερα με το beach volley. Στην κατηγορία αυτή θα συμμετέχουν και οι καλύτερες ομάδες των άλλων δύο κατηγοριών με τους αγώνες να διεξάγονται από Παρασκευή 29 έως Κυριακή 31 Ιουλίου.

bv16afisΟι δηλώσεις συμμετοχής για το «11ο τουρνουά beach volley» της Ναυπάκτου έχουν ήδη ανοίξει και θα συνεχιστούν έως το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του συλλόγου, στο www.omonoia-nafpaktou.gr , να κατεβάσουν την φόρμα της αίτησης συμμετοχής και να εγγραφούν ηλεκτρονικά. Εναλλακτικά αιτήσεις γίνονται δεκτές καθημερινά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου, 6-9 το απόγευμα, στο email του συλλόγου [email protected] και τηλεφωνικά στο 6972090641 (Ντίνος) όπου μπορεί το κοινό να απευθύνεται για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, κ. Τάκης Λουκόπουλος, σε δηλώσεις του για τη διοργάνωση, αρχικά απέδωσε τα εύσημα στα μέλη της Ομόνοιας Ναυπάκτου, για την πολυετή συνεισφορά τους στο χώρο του αθλητισμού. «Είναι χρέος του Δήμου να στηρίζει τις προσπάθειες που προάγουν υγιή πρότυπα για τη νεολαία μας, και με αυτό ως γνώμονα η συμμετοχής μας στη διοργάνωση του «11ου Τουρνουά Beach Volley» ήταν επιβεβλημένη. Παράλληλα αυτό το καλοκαίρι με τις δράσεις μας αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η Ναύπακτος μπορεί να γίνει μία πόλη περισσότερο φιλική για όλους, αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματα που μας δίνονται. Όπως λέει άλλωστε ένα από τα σλόγκαν που υιοθετήσαμε… αποδεικνύουμε ότι αξίζουμε την ομορφιά της».

«Το beach volley είναι ένα άθλημα που ταιριάζει απόλυτα στον τουριστικό χαρακτήρα της πόλης μας, καθώς αποτελεί τον βασιλιά των σπορ της άμμου κατά τη θερινή περίοδο, κεντρίζει το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, αλλά και αποτελεί αφορμή να γνωρίσουν την πόλη μας ξένοι επισκέπτες». Αυτά αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Ναυπάκτου κ. Αντώνης Σχοινάς, ο οποίος συνέχισε αναφέροντας τα εξής: «Η Ομόνοια Ναυπάκτου, που είναι πρωτοπόρος στη περιοχή για το συγκεκριμένο άθλημα, έχει κάνει πλέον θεσμό τα καλοκαιρινά της τουρνουά και είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε να αλλάΖΟΥΜΕ την πόλη μας προς το καλύτερο. Συγχαρητήρια στο Δήμο Ναυπακτίας για τις πρωτοβουλίες του και ευχαριστίες θερμές για την αγαστή διαχρονικά συνεργασία μαζί του».

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Α / Α Ομάδας:……………

Όνομα Ομάδας:………………………………………………

Αθλητής Α

Ονοματεπώνυμο: ……………………………………………………………………………………

Πατρώνυμο: ………………………

Ηλικία: ………………

Τηλέφωνο:…………………………………… Email:………………………………………………………………

Αθλητής Β

Ονοματεπώνυμο: ……………………………………………………………………………………

Πατρώνυμο: ………………………

Ηλικία: ………………

Τηλέφωνο:…………………………………… Email:………………………………………………………………

Κωλύματα που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στο πρόγραμμα των αγώνων:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι απολύτως υγιής και ότι αποδέχομαι πλήρως τους

όρους της διοργάνωσης.

Αθλητής Α Αθλητής Β

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.