Με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Υπηρεσία Ενημέρωσης και Δημόσιας Διπλωματίας του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, γνωστοποιεί την προσπάθεια του Δήμου Ναυπακτίας για τη διοργάνωση της 1ης Έκθεσης για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό «Nostos» και εύχεται καλή επιτυχία στο εγχείρημα! Μάλιστα η σχετική ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό από τη Ναύπακτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη σελίδα ακολουθούν δεκάδες πρεσβευτές, υπουργοί, διπλωμάτες και πολίτες, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, γεγονός που καθιστά τη δημοσίευση εξόχως τιμητική.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Η Ναύπακτος στην πρώτη γραμμή του Ελληνικού Εναλλακτικού Τουρισμού με προσανατολισμό στην εξωστρέφεια // Nafpaktia turns outward and stands in the forefront of Greek Alternative Tourism #NostosExpo2016
//
O Δήμος Ναυπακτίας αναλαμβάνει πρωτοβουλία και διοργανώνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη Nostos Greek Alternative Tourism Expo 2016, από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου. Στόχος του είναι να προωθήσει την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως και να καταστεί διεθνές κέντρο του Ελληνικού Εναλλακτικού Τουρισμού.
Η Έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς. #MunicipalityofNafpaktia #Nafpaktos

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας!

The Municipality of Nafpaktia undertakes the initiative and organizes, for the first time in Greece, the “Nostos” Greek Alternative Tourism Expo 2016, aiming to promote the most rapidly growing type of tourism and become the epicentre of Greek Alternative Tourism, http://bit.ly/2c3aWXx.

Wish you success in your work!»

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.