Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Συνολικά 39 νέα έργα προϋπολογισμού πάνω 15,8 εκατομμύρια ευρώ, προτείνονται προς ένταξη και χρηματοδότηση στη ΣΑΕΠ 401 (Εθνικό Σκέλος) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2016 και αφορούν τα περισσότερα στην Π.Ε. Ηλείας, καθώς και τρία στις Π.Ε. Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για έργα που προκρίνονται μετά τις προτάσεις που υπεβλήθησαν από τους δικαιούχους Δήμους και οι οποίες εξετάστηκαν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Η έγκριση της πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης νέων έργων στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες έρχεται προς συζήτηση και ψήφιση με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργο Αγγελόπουλο, στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόσκληση της Προέδρου Αναστασίας Τογιοπούλου, η 16η συνεδρίαση του Σώματος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 3 το μεσημέρι στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής).

«Στόχος μας είναι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αναπτυξιακό αποτέλεσμα έστω και με τους περιορισμένους πόρους που διαθέτουμε. Εργαζόμαστε επίμονα και συστηματικά μέσα σε ένα αντίξοο περιβάλλον. Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στα κρίσιμα. Και για αυτό σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και διεκδικούμε ακόμα περισσότερα με επίκεντρο πάντα τον πολίτη» υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.