«Η ευχή μας για αυτή τη νέα σχολική χρονιά είναι η ελπίδα μας, εσείς τα παιδιά μας, να γίνετε το θαύμα, το καλύτερο, το όνειρό μας για ένα καλύτερο μέλλον, μια καλύτερη Ελλάδα».

Αυτό επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στους μαθητές και τις μαθήτριες από το σχολικό συγκρότημα Πρότυπο – Πειραματικό Γυμνάσιο – Λύκειο και στο 2ο Λύκειο Πατρών στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα, καθώς και στο 60ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών που βρέθηκε σήμερα το πρωί.

Ο Περιφερειάρχης παρακολούθησε τον καθιερωμένο αγιασμό στα σχολεία, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ευχήθηκε μια καινούργια σχολική χρονιά, γεμάτη πρόοδο και επιτυχίες, τόσο στους μαθητές, όσο στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς.

«Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έρχεται με προσδοκίες και επιδιώξεις για το καλύτερο, για έναν αγώνα που οι μαθητές μας πρέπει να “εκμεταλλευτούν” κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί.

Όλοι σας πρέπει να οπλιστείτε με δύναμη στο νέο ταξίδι για την κατάκτηση της γνώσης. Ένα ταξίδι στο οποίο έχετε στο πλευρό σας τους δασκάλους και τους γονείς σας που παρά τις αντιξοότητες προσπαθούν να ανταποκριθούν εν μέσω αντιξοοτήτων.

Ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είμαστε καθημερινά στο πλευρό σας και προσπαθούμε να “εκμεταλλευτούμε” κάθε ευκαιρία και κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο ώστε να βελτιώνουμε τις υποδομές της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Εύχομαι στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες».

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.