Στη βελτίωση της όψης του κτηρίου της πλαζ της Ναυπάκτου προχώρησε με παρέμβασή του το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Πριν από λίγες ημέρες βάφτηκε το εξωτερικό μέρος του κτηρίου, ώστε να βελτιωθεί τουλάχιστον αισθητικά το σημείο από το οποίο διέρχονται καθημερινά δεκάδες πολίτες και επισκέπτες. Επίσης, πριν από λίγο διάστημα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία βαψίματος-συντήρησης των φωτιστικών ιστών και των παγκακιών που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο Γριμπόβου και Ψανής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία παρέμβαση για την αισθητική βελτίωση του κτηρίου της πλαζ, είχε πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της ομάδας «Δρω». Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας είχαν προχωρήσει στον καλλωπισμό και καθαρισμό του κτηρίου, δημιουργώντας με πολύ μεράκι πολύχρωμα γκράφιτι στο εξωτερικό περίβλημά του. Ωστόσο, αρκετά από αυτά τα γκράφιτι είχαν καταστραφεί κυρίως από «παρεμβάσεις» ασυνείδητων.

plaz 6 plaz 5 plaz 4

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

2 Σχολια

  1. Dimitris Kouzelis
    Dimitris Kouzelis

    Το χρωμα ειναι απολυτα συμβατο με τις οσμες που αναδυονται συμβατο μο κτιριο.ενα μεΤο χρωμα ειναι απολυτα συμβατο με τις οσμες που αναδυονται απο το κτιριο.ενα μεγαλο μπραβο στον εμπνευστη και καλιτεχνη

    Απάντηση
  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    “Αν αυτό θεωρείται αισθητική βελτίωση,λυπάμαι ως πολίτης για την αισθητική μας.Δεν υπήρχαν κάποιοι γνώστες να βοηθήσουν τουλάχιστον στην επιλογή του χρώματος? Μήπως και η ομάδα ΔΡΩ που εθελοντικά έδρασε έπρεπε να ρωτηθεί? Αλήθεια πως προχωράει η μελέτη της πλαζ,παραλήφθηκε από την Δημοτική Αρχή,τι θα γίνει,θα προχωρήσει?

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.