Σε εξέλιξη βρίσκεται η διανομή των καρτών αλληλεγγύης στους 145.360 δικαιούχους της επιδότησης σίτισης, που ουσιαστικά θα καλύπτουν 349.826 άτομα συνολικά. Οι δικαιούχοι προμηθεύονται ήδη τις κάρτες από τα ΚΕΠ ενώ την ερχόμενη Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια υπουργός Θεανώ Φωτίου, θα πιστωθεί στις κάρτες το χρηματικό ποσό της πρώτης δόσης, ώστε να μπορούν αυτόματα οι ιδιοκτήτες των καρτών να τις χρησιμοποιήσουν σε σούπερ – μάρκετ και άλλα καταστήματα με τρόφιμα που διαθέτουν μηχανήματα ανάγνωσης τραπεζικών καρτών.

Υπενθυμίζουμε ότι το ποσό που δικαιούται ένα άτομο είναι 70 ευρώ, ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά 100 ευρώ, ενώ για κάθε επόμενο προστατευόμενο μέλος προστίθενται άλλα 30 ευρώ μέχρι του ποσού των 220 ευρώ που είναι και το πλαφόν για κάθε οικογένεια.

Τί ισχύει στο Δήμο Ναυπακτίας

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που υπάρχει από το Δήμο Ναυπακτίας, η διανομή των καρτών σίτισης πραγματοποιείται από το ΚΕΠ μόνο πρωινές ώρες, από τις 08:00 έως τις 14:00 αλφαβητικά και υποχρεωτικά με ΑΜΚΑ, ΑΦΜ ή την αίτηση και το δελτίο ταυτότητας. Πιο συγκεκριμένα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/7/2015                                 Α(ΑΓΓΕΛΗΣ) έως -Κ (ΚΟΤΙΝΗΣ)

ΠΕΜΠΤΗ23/07/2015                               Κ(ΚΟΤΣΙΑΛΟΣ) έως -Σ(ΣΙΝΟΓΕΩΡΓΟΥ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/07/2015                   Σ(ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ) έως- Χ(ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ)

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.