Το πλεονέκτημα που ειχε αποκτήσει ο Ναυπακτιακός Αστέρας με τη νίκη στην Ιτέα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Τηλυκράτη και της Αμβρακίας Κωστακιών εξανεμίστηκε μετά από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον Τηλυκράτη.

Οι πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας έκαναν κακή εμφάνιση,  δεν αξιοποίησαν τις λίγες καλές ευκαιρίες τους στο πρώτο ημίχρονο και στο 44΄η ομάδα της Λευκάδας πέτυχε το γκολ. Σε εκτέλεση φάουλ του Δημουλιά και ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Ανδριόπουλου με πολύ κακό διώξιμο πάνω στον Καλαβρουζιώτη έφερε το 0-1. Στην επανάληψη ο Ναυπακτιακός δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, αφού τον σταμάτησε άνετα η αμυντική λειτουργία  των φιλοξενούμενων.

Στο άλλο ματς η  Αμβρακία Κωστακιών νίκησε 4-3 τον Αστέρα Ιτέας και μαζί με τον Τηλυκράτη έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, έναντι τριών του Ναυπακτιακού και κανενός της Ιτέας.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου):  Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Ανδριτσόπουλος, Φλέγγας, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Ψυχογιός (65΄Αδραχτάς), Θεοχάρης, Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος (75΄ Θανασιός), Καμμένος (54΄ Καραγιάννης)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Σκιαδάς, Βρεττός,Καταγής, Μπουρδουβάλης, Ιασωνίδης,Ορφανός (72΄ Καταγής Γ.), Περιστέρης (82΄Γεωργάκης Γερ.),  Κτένας, Μακρυγιάννης, Σιδέρης (59΄ Γεωργάκης), Δημόπουλος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ4-3
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 20140-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΒΑΘΜΟΙΓΚΟΛ
1ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ45-4
2ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 201442-1
3ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ32-1
4ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ03-6

πηγή: sportait.gr

*φώτο αρχείου

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.