Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών από το ύψος του κόμβου της Αρχ. Κορίνθου (86ο χλμ) έως το ύψος του κόμβου του Κιάτου (106ο χλμ), προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής της αντιολισθηρής στρώσης του ασφαλτοτάπητα των δύο κλάδων του νέου αυτοκινητοδρόμου από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε 3 διαδοχικές φάσεις από τη Τετάρτη 22/06/2016 έως την Τετάρτη 27/07/2016, κατά τη διάρκεια των οποίων η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και μια επιπλέον ενδιάμεση λωρίδα που θα διατίθεται στην κατεύθυνση αιχμής, είτε από τον βόρειο είτε από το νότιο κλάδο του νέου αυτοκινητοδρόμου, σύμφωνα με τη προσωρινή σήμανση που θα υλοποιηθεί για κάθε φάση ξεχωριστά.

Με την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών, η κυκλοφορία θα μπορεί να διεξάγεται πλέον και στις δύο κατευθύνσεις από τους νέους ολοκληρωμένους κλάδους του νέου αυτοκινητόδρομου, με δύο λωρίδες και λωρίδα έκτακτης ανάγκης ανά κατεύθυνση.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.