Τζάμπολ είχαμε το Σάββατο για το πρωτάθλημα παίδων της Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. . Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η αρχή του πρωταθλήματος έγινε πολύ νωρίς με τα παιδιά να είναι ακόμα στις παραλίες! Η ομάδα του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου με μεγάλη προσπάθεια των παιδιών της, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, δούλεψε για  να ετοιμαστεί και να εμφανιστεί αξιόμαχη για την αρχή του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα για την ομάδα του Π.Α.Σ. ξεκίνησε με ήττα στην δύσκολη έδρα του Αστακού με αντίπαλο τον Αίολο Αστακού. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τα παιδιά του Π.Α.Σ. στο 1ο 10λεπτο αλλά η πίεση του Αίολου στο 2ο 10λεπτο φανέρωσε κάποιες αδυναμίες των παιδιών με αποτέλεσμα ημιχρόνου 32-22. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Αστακού ήταν καλύτερη παρά την προσπάθεια των παιδιών του Π.Α.Σ. να ρίξουν την διαφορά με τελικό σκορ 66-49. Να σημειώσουμε ότι από την ομάδα του Π.Α.Σ. έλειπαν δυο βασικοί παίχτες ( Χουλιάρας Αλ. και Παπαγεωργακόπουλος Μ.) και ήταν στην δωδεκάδα 3 παιδιά από το μίνι.

Στις 17/09 το παιδικό του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου υποδέχεται στις 15:00 στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο την ομάδα του Αγρινίου Άλφα ’93.

 

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α’ ΓΥΡΟΣ  10/09/2016

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  : 66 – 49

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Ζησιμόπουλος Θ.): Ντάλλας Φ., Κουτσογιάννης Χρ., Μόραλης Μ. 6, Φούντας Αρ. 3(1), Φούντας Φ., Γκερς Στ. 3(1), Στυλιαράς Ευ. 8, Κανέλλος Β. 4, Ζαμπάρας Δ. 6, Μαντζαρίνης Αντ., Κοργιαλάς Ν. 9, Κατσίκας Ι. 10.

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.