Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου προχωρά σε ρυθμίσεις με τα πιστωτικά ιδρύματα μέσω των οποίων το 2010 είχαν αγορασθεί τρία απορριμματοφόρα οχήματα, συνολικής αξίας 675.000 ευρώ, για την ενίσχυση του τομέα καθαριότητας. Το γεγονός ότι δεν υπήρξε εμπρόθεσμη καταβολή των τριμηνιαίων των χρηματικών δόσεων που αντιστοιχούν σε ποσό 33.791 ευρώ, είχε ως αποτέλεσμα την έντοκη επιβάρυνση (η οποία ανέρχονταν σε αρκετές χιλιάδες ευρώ) καθώς και την δικαστική διεκδίκηση του μηχανικού εξοπλισμού με κίνδυνο κατάσχεσής του.

Ωστόσο, μετά από προσπάθεια και ιεράρχηση των οικονομικών αναγκών του Δήμου έγινε ρύθμιση της οφειλής με καταβολή δόσεων και προγραμματισμό εξόφλησης του υπολοίπου, εντός χρονοδιαγράμματος.

Ταυτόχρονα, αύριο καταβάλλονται οι νόμιμες χρηματικές αποζημιώσεις των μελών της επιτροπής Ποιότητας Ζωής, οι οποίες αφορούν στο έτος 2012.

Σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Σπ. Καρβέλης τονίσει ότι η προσπάθεια οικονομικής τακτοποίησης παλαιοτέρων οφειλών συνεχίζεται, με σταθερή κατεύθυνση στην ορθολογική και με διαφάνεια διαχείριση των χρημάτων των δημοτών.

Share on Facebook1Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.