«Κίνημα Αντίστασης Αλληλέγγυων Πολιτών» συγκροτήθηκε στη Ναύπακτο για τη Ναυπακτία και τη Δωρίδα με στόχο την προστασία της κινητής και ακίνητης προστασίας των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την αποτροπή διακοπών ηλεκτροδότησης και υδροδότησης και τις κινηματικές δράσεις αλληλεγγύης ενάντια σε πολιτικές εξαθλίωσης.

Αναλυτικότερα σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσαν τα μέλη του Κινήματος αναφέρεται:

Η επιβολή μνημονιακών πολιτικών τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, έχουν οδηγήσει σε κατάρρευση των βασικών δικαιωμάτων του λαού : Υγεία , Παιδεία, Στέγη, Εργασία. Βιώνουμε καταστάσεις φτώχειας και απέραντης εξαθλίωσης.

Γι αυτό, ευαισθητοποιημένοι πολίτες της Ναυπάκτου και της ευρύτερης περιοχής, συνειδητοποιώντας τα προβλήματα, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση οργανωμένα, μιας και πεποίθησή μας είναι πως η συλλογική αντίδραση, αντίσταση και αλληλεγγύη “ κάνουν θαύματα “, ιδιαίτερα σε περιόδους ανθρωπιστικής κρίσης.

Συγκροτήσαμε λοιπόν το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ-ΔΩΡΙΔΑΣ, με στόχους:
1. Την προστασία όλης της κινητής και ακίνητης περιουσίας νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
2. Τις αποτροπές διακοπών ηλεκτροδότησης και υδροδότησης.
3. Κινηματικές δράσεις αλληλεγγύης και αντίστασης ενάντια σε πολιτικές εξαθλίωσης.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Ναυπακτίας και της Δωρίδας – και ιδιαίτερα αυτούς που απειλούνται άμεσα- να αγωνιστούν μαζί μας, αφού μόνο οι ΑΓΩΝΕΣ μας μπορούν πλέον να σταματήσουν αυτή τη λαίλαπα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6947962082

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.