Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17 Απριλίου 2016  στη Ναύπακτο οι 2οι Δρομικοί Αγώνες LepantoRun 2016 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της Απελευθέρωσης της Ναυπάκτου. Οι αγώνες περιλάμβαναν:

  • τον 2ο Ημιμαραθώνιο LepantoRun
  • το 10 Γύρο Ναυπάκτου 7,5Κμ
  • Μαθητικούς αγώνες  2Κμ για παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου και 1Κμ για παιδιά Δημοτικού

Στους αγώνες των μεγάλων έλαβαν μέρος περίπου 270 δρομείς από πολλούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής όπως Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Πάτρα, Ναύπακτος, αλλά και ανεξάρτητοι αθλητές.

Άλλοι 300 περίπου μικροί δρομείς έλαβαν μέρος στους μαθητικούς αγώνες.

Νικητής στον ημιμαραθώνιο ο συνήθης ύποπτος Γιάννης Σταματόπουλος της ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΤΡΑΟΥΡΑΣ ΣΟΦΤΜΠΟΛ με 01:17:38. Δεύτερος ο Νίκος Ροδόπουλος  της TECNICA με 01:20:15 και τρίτος ο Θόδωρος Σταμούλης του Συλλόγου Δρόμος με 01:26:10.

Στον 10ο Γύρο Ναυπάκτου 7,5Κμ νικητής ο δρομέας του συλλόγου μας LEPANTO Νίκος Ταλιαμπές με 27:38. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πίσω, ο περσινός νικητής Γιάννης Καρέτσος του συλλογου ΔΡΟΜΕΙΣ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ με 27:45 και τρίτος ο Βασίλης Σονικιάν με 30:48.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

Δείτε τους πρώτους στους αγώνες των παιδιών.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από εδώ.

Δείτε video του αγώνα

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας που βοήθησαν τα μέγιστα στην διεξαγωγή του αγώνα και στην εξασφάλιση πολλών παροχών στους συμμετέχοντες.

Χορηγοί1

Χορηγοί2

Περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλιά σας για την περαιτέρω βελτίωση του αγώνα!

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.