Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας:

Η Κωτσόβολος ήταν Μεγάλος Χορηγός του 2ου Ημιμαραθώνιου Ναυπάκτου “Lepanto Run 2016” που διοργανώθηκε την Κυριακή, 17 Απριλίου στη Ναύπακτο, από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ναυπάκτου “Lepanto” σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας. Στον ημιμαραθώνιο που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, συμμετείχαν περισσότεροι από 500 δρομείς, σε έναν αγώνα που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου για την απελευθέρωση της πόλης.  

Η Κωτσόβολος στήριξε ενεργά το φετινό αγώνα δρόμου “Lepanto Run 2016”, ενισχύοντας τον αθλητικό θεσμό και ταυτόχρονα με ευαισθησία απέναντι στις κοινότητες, μέσα στις οποίες δραστηριοποιείται, στήριξε το Σύλλογο ΑΜΕΑ «Αλκυόνη» της Ναυπακτίας, δωρίζοντας ηλεκτρικά είδη για τον εξοπλισμό του νέου Κέντρου διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου, συμβάλλοντας έτσι έμπρακτα στην καλύτερη λειτουργία του.

Στο αθλητικό γεγονός “Lepanto Run 2016” περιλαμβάνονται ένας Ημιμαραθώνιος Αγώνας 21,1 χλμ., ένας μικρότερος αγώνας 7,5 χλμ. και τρεις παιδικοί αγώνες 1 και 2 χλμ. για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές από την ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου, αλλά και από τους γειτονικούς νομούς. Στόχος της διοργάνωσης είναι η διεξαγωγή ενός αγώνα υψηλών προδιαγραφών, με αναβαθμισμένο πακέτο παροχών προς τους αθλητές, αλλά και το κοινό, που θα εντάξει δυναμικά τη Ναύπακτο στον πανελλήνιο χάρτη των αγώνων δρόμου, προβάλλοντας παράλληλα τον αθλητισμό και τα οφέλη του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 95 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr ενώ απασχολεί και πάνω από 1950 εργαζόμενους.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.