Μετά και το τελευταίο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο 1ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ναυπάκτου-Αντιρρίου, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού δικυκλιστή, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ναυπακτίας και Δωρίδας για ακόμη μία φορά μιλά για την επικινδυνότητα του σημείου και ζητά να μάθει για ποιο λόγο ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί η απόφαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου που προβλέπει την αποκατάσταση.

Σημειώνεται, πως όπως είχε καταγραφεί και σε σχετικό δημοσίευμα του LepantoMag.gr, η Ομοσπονδία δια στόματος του προέδρου της Θέμη Δαβανέλλου, είχε θέσει το εν λόγω ζήτημα και κατά τη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με το Δήμαρχο Ναυπακτίας την περασμένη εβδομάδα, στον οποίο είχαν γνωστοποιηθεί οι ανησυχίες για την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο σημείο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας:

Πριν από μερικές ημέρες ένα τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό, στην εθνική οδό Ναυπάκτου – Αντιρρίου στο ύψος της γέφυρας Βαριάς, ήρθε να προστεθεί σε ένα μεγάλο κατάλογο ατυχημάτων στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η ομοσπονδία επαγγελματιών είχε εντοπίσει το πρόβλημα που υπάρχει, από την κατάργηση, χάριν συμφερόντων και με την ανοχή των υπηρεσιών του Δήμου και του κράτους, της σήμανσης και της διαγράμμισης που λόγω της επικινδυνότητας και εξαιτίας των πολλών οχημάτων αλλά και της ύπαρξης του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου στην ίδια περιοχή, απαγόρευε τόσο την προς τα δεξιά όσο και την προς τα αριστερά στροφή των αυτοκινήτων.

Αποφασίσαμε λοιπόν σήμερα να πούμε ΤΕΛΟΣ, να κοινοποιήσουμε προς κάθε εμπλεκόμενο ή ενδιαφερόμενο την απόφαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου περί αποκατάστασης, να ζητήσουμε την άμεση εφαρμογή της, και να ενημερωθούμε εγγράφως για τον λόγο της μη εφαρμογής της μέχρι σήμερα, επιφυλασσόμενοι κάθε νομίμου δικαιώματος μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο                                                                 Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΒΑΝΕΛΛΟΣ ΘΕΜΗΣ                         ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΟΜΟΣ 1ΟΜΟΣ 2

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter4Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.