«Επιτέλους μπαίνει φραγμός στα υπέρογκα πρόστιμα που τόσα χρόνια επιβάλλονται στα μέλη μας και και λύνεται ένα χρόνια πρόβλημα«, σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Ντίνος Τσουκαλάς και τα μέλη του Επαγγελματικού Συλλόγου Καφεπωλών-Εστιατόρων-Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «Ανεμογιάννης», μετά και τη γνωστοποίηση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Αντώνη Φράγκο, για την αποδοχή της προσφυγής σχετικά με την τακτοποίηση των σκιάστρων, που ανοίγει το δρόμο στην έκδοση αδειών.

Τί αναφέρει αναλυτικά ο Επαγγελματικός Σύλλογος:

Του Επαγγελματικού Συλλόγου Καφεπωλών – Εστιατόρων – Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ»
Ο Σύλλογος μας το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσε στενά το ζήτημα των αυθαίρετων κατασκευών στη χερσαία ζώνη λιμένα καθώς σε πολλά μέλη του για το λόγο αυτό δεν είχαν εκδοθεί οι απαιτούμενες άδειες παραχώρησης χώρου.
Σήμερα με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι έγινε δεκτή η προσφυγή του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου σχετικά με την τακτοποίηση σκιάστρων Χερσαίας Ζώνης Λιμένος, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 25/2015 απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006.
Χαιρετίζουμε την απόφαση αυτή. Επιτέλους μπαίνει φραγμός στα υπέρογκα πρόστιμα που τόσα χρόνια επιβάλλονται στα μέλη μας και λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ντίνος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. οφείλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του ΔΛΤΝ Αντώνιο Φράγκο και στα υπόλοιπα μέλη για το αποτέλεσμα αυτό.
Θεωρούμε ότι το ΔΛΤΝ θα είναι αρωγός σε όλα τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας με την ίδια αποφασιστικότητα και σας καλούμε μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου σε διαβούλευση για την συζήτηση και επίλυση των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

Ο Πρόεδρος
Ντίνος Τσουκαλας

Τα μέλη

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.