TsoukalasΤο θέμα του οικιστικού της Παλαιοπαναγιάς ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας, μετά από ερώτηση που απηύθυνε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία” Ντίνος Τσουκαλάς προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κώστα Καρακώστα. Μάλιστα επί του θέματος ζήτησε να ενημερωθεί και η πρώην αντιδήμαρχος Ναυπακτίας και δημοτική σύμβουλος της “Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας” Μαρία Ζιαμπάρα.

Συγκεκριμένα, ο κ.Τσουκαλάς ζήτησε να υπάρξουν διευκρινήσεις σχετικά με το πώς θα πρέπει οι ιδιοκτήτες της περιοχής να δηλώνουν στη φορολογική δήλωση τις περιουσίες τους, ώστε να είναι καθ’ όλα νόμιμοι.

karakostasbΣτην απάντησή του ο κ.Καρακώστας έκανε λόγο για το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος οικισμός δεν έχει νόμιμα οριοθετηθεί. Μέχρι και σήμερα για την έκδοση οικοδομικών αδειών πραγματοποιείται σχετικός έλεγχος από την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία, ενώ λαμβάνονται υπ’ όψιν διάφορα στοιχεία που προβλέπονται επίσης από το νόμο.

Για το αν τώρα θεωρούνται αγροτεμάχια ή οικόπεδα τα ακίνητα στην Παλαιοπαναγιά και τί θα πρέπει να δηλώνουν ως προς τούτο για να είναι νόμιμοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων, κάτι που ήταν και το ζητούμενο για τον ερωτώντα κ.Τσουκαλά, ο κ.Καρακώστας σχολίασε μεταξύ άλλων “ό,τι προβλέπει ο νόμος”.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.