Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία» και τέως Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του συναντήθηκε με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών. Βιοτεχνών και Εμπόρων Ναυπακτιας και Δωριδας.

 

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης διεξήχθη μια εφ όλης της ύλης συζήτηση, σχετικά με τα μείζονα ζητήμητα που αφορούν τους επαγγελματίες της πόλης της Ναυπάκτου. Ο κ.Παπαθανάσης ενημέρωσε τους επαγγελματίες σχετικά με τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και φορολογικό, μεταφέροντάς τους τις εμπειρίες του απο τη δράση του, ως μελος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των Επιστημόνων για το ασφαλιστικο.

 

Οι επαγγελματίες μετά απο ένα γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο έθεσαν ιεραρχικά τα κύρια ζητήματα που τους απασχολούν. Κυριότερα των οποων είναι το κυκλοφοριακό της Πόλης, καθως η Διαβούλευση με την Δημοτική Αρχή απέβη άκαρπη, ενω παράλληλα έθεσαν εκτός των άλλων και το ζήτημα της καταχύρωσης της λειτουργίας του ΤΕΙ στην περιοχή μας.

 

Ο κ.Παπαθανάσης μετα την συνάντηση δήλωσε: «Σε αυτη την κρίσιμη περίοδο που διανύει η Χώρα μας,είναι επιτακτική η ανάγκη συνεργασίας με τους επαγγελματίες, για τη λήψη κοινών δράσεων και την υποστήριξή τους σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η βιωσιμότητά τους και να επιτευχθεί η ανάπτυξη στην περιοχή μας
Share on Facebook4Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.