Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας, συγχαίρει την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Προβάλλω τη Ναυπακτία» για τη διοργάνωση του 1ου Lepanto Folk Festival.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο και στο Αντίρριο, η εκδήλωση «Lepanto Folk Festival».
Η διοργάνωση και η επιτυχία της εκδήλωσης ανήκει στην Κοιν.Σ.Επ «Προβάλλω τη Ναυπακτία» και μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.
Εκατοντάδες χορευτές και συνοδοί από όλη την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες καθώς και εκατοντάδες επισκέπτες κατέκλυσαν την ευρύτερη περιοχή δημιουργώντας μια ωραία και εορταστική ατμόσφαιρα.
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η ανακοίνωση της Κοιν.Σ.Επ «Προβάλλω τη Ναυπακτία» ότι η εκδήλωση ήταν μία από τις πολλές προγραμματισμένες δράσεις της.

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας συγχαίρει την Διοικούσα Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ τόσο για την επιτυχία της εκδήλωσης οσο και για την συμβολή της στον αγώνα για την προβολή και ανάπτυξη της Ναυπακτίας, θέλουμε επίσης να τους διαβεβαιώσουμε ότι η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας θα είναι αρωγός με όλες της τις δυνάμεις στις μελλοντικές δράσεις της Κοιν.Σ.Επ. «προβάλλω τη Ναυπακτία».

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                        Ο Γραμματέας
Θέμης Δαβανέλλος            Κων/νος Αναδιώτης

Share on Facebook5Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.