Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

Ο Χ Ι,  5 Ιουλίου 2015!

Η κοινωνία αντιστέκεται στους εκβιασμούς!                                                            

Ο λαός υπερασπίζεται τη Δημοκρατία!

Σ’ αυτή την ιστορική καμπή για τη χώρα, ο αγώνας του Ελληνικού λαού για πλήρη Εθνική ανεξαρτησία και για προάσπιση της Δημοκρατίας  είναι η μόνη εγγύηση για δικαίωση.

Η σκληρή λιτότητα των μνημονιακών χρόνων που επέβαλλαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και εφάρμοσαν οι πρόθυμες μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν διαλύσει τη χώρα και έχουν οδηγήσει την πλειονότητα του λαού μας σε εξαθλίωση!

Τα μέτρα που ζητούν οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων όχι μόνο δεν οδηγούν σε διέξοδο, και δεν αναδιαρθρώνουν το χρέος, αλλά με βεβαιότητα στραγγαλίζουν τη χώρα.

Ταυτόχρονα απειλούν άμεσα τη Δημοκρατία καθώς επίσημα χείλη των «θεσμών» μιλούν για ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης, για να συνεχίζουν να εφαρμόζουν ανεμπόδιστα βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές ακραίας λιτότητας.

Στους εκβιασμούς αυτούς ο λαός της Αιτωλ/νίας, όπως και όλος ο Ελληνικός λαός, αντιστέκεται. Στις εφιαλτικές προτάσεις των  ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΕ σύσσωμη η Ελληνική κοινωνία θα απαντήσει ΟΧΙ!

 Ακόμα, ο λαός απαντάει με βροντερό ΟΧΙ στους εθελόδουλους πολιτικούς υπηρέτες των  τοκογλύφων  και  στα φερέφωνα τηλεοπτικά κανάλια,  που σκόπιμα και προβοκατόρικα διαστρεβλώνουν  το ερώτημα και την ουσία του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Η Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας καλεί  όλο το λαό του Νομού μας, στην κεντρική συγκέντρωση της επιτροπής Αγρινίου για την υποστήριξη του ΟΧΙ, την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Δημοκρατίας,  να διατρανώσουμε όλοι μαζί την απόφασή μας για:

ΟΧΙ στη λιτότητα
ΟΧΙ στα τελεσίγραφα των δανειστών
ΟΧΙ στην κατάλυση της δημοκρατίας

Φτάνει πια. Τώρα μιλάμε εμείς!

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.