Έτοιμο προς χρήση παραδίδεται το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Αντιρρίου, μετά τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης που έγιναν με τη φροντίδα του Δήμου Ναυπακτίας. Τέτοιου είδους εργασίες δεν είχαν γίνει από τη χρονιά κατασκευής του και κρίνονταν απαραίτητες προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω φθορά, που θα ήταν μη αναστρέψιμη. Στη συνάντηση που είχαν τα σωματεία της περιοχής (Ομόνοια Ναυπάκτου, ΠΑΣ Ναυπάκτου και Φαέθων Αντιρριου) με τον αντιδήμαρχο κ. Κοτσανά τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του κλειστού. Όπως ανακοινώθηκε στο εφεξής θα υπάρχει καθορισμένο ωράριο προπονήσεων για τους συλλόγους αλλά και το κοινό, ενώ θα υπάρχει υπεύθυνος υπάλληλος για την τήρηση του προγράμματος και την καθαριότητα.

Βέβαια υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες σχετικά με το γήπεδο (π.χ. στεγανοποίηση της οροφής, άδεια λειτουργίας του γηπέδου), για  τις οποίες ωστόσο έχουν ήδη δρομολογηθεί οι αντίστοιχες ενέργειες.

Ασφαλώς αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμο Ναυπακτίας για τη φροντίδα που επιδεικνύει σε ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και τη νεολαία.

Η Ομόνοια Ναυπάκτου ευχαριστεί θερμά το Δήμο Ναυπακτίας για το ενδιαφέρον του, τις καίριες παρεμβάσεις του, καθώς και την κατανόηση των προβλημάτων που που έχουν τα αθλητικά σωματεία σχετικά με τη χρήση των αντίστοιχων  υποδομών.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.