Τα Χριστούγεννα συνήθως συνοδεύονται από όμορφες εικόνες, χαμογελαστά πρόσωπα και οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες μια λυπηρή φωτογραφία μας φέρνει ξανά στην πραγματικότητα κάνει το γύρω του διαδικτύου.

astegos3

πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI- Γιώργος Κονταρίνης

Ένα από τα πιο φορτισμένα συναισθηματικά «viral» είναι η φωτογραφία ενός άστεγου άντρα στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στη Σταδίου, ο οποίος έχει στολίσει ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο δίπλα του.

Η εν λόγω εικόνα δεν πέρασε απαρατήρητη με τους περαστικούς να τον απαθανατίζουν και να αναδημοσιεύουν τη φωτογραφία του με ένα μήνυμα ανθρωπιάς, αγάπης και συνειδητοποίησης στα social media.

Τα δώρα αλλά και το χριστουγεννιάτικο δέντρο δίπλα από τα παπλώματα αυτού του άνδρα δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, δημοσίευσε τη φωτογραφία του άντρα η Telegraph στη στήλη της «εικόνες της ημέρας» με πληροφορίες για εκείνον.

astegos4

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα ο απεικονιζόμενος άνδρας ονομάζεται Χρήστος και γράφει ποιήματα. Παρακάτω θα δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Telegraph η οποία είναι από πολύ κοντινή λήψη:

astegos5

πηγή φωτογραφίας: Telegraph.com.uk 

 

πηγή: people.gr

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.