Χωρίς νίκη συνεχίζει στο πρωτάθλημα παίδων της Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. η ομάδα του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου, όπου την Κυριακή φιλοξενήθηκαν στο Αγρίνιο από τον Π.Α.Σ. Ιωνικό ’80. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τα παιδιά του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου να δείχνουν καλό πρόσωπο αλλά τα λάθη να μην τους αφήνουν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με το ημίχρονο να τελειώνει 16-16. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Αγρινίου ήταν πιο μαχητική και έλεγχαν το παιχνίδι κυρίως λόγω των αβίαστων λαθών της ομάδας του Π.Α.Σ.. Στο τέλος η διαφορά άνοιξε καθώς οι προσπάθειες των παιδιών του Π.Α.Σ.  να μειώσουν στον σκορ ήταν νευρικές και έδιναν εύκολους πόντους στους αντιπάλους, με τελικό σκορ 48-36. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου έχει τρία παιδιά τραυματίες (Κοργιαλάς Ν., Ζαμπάρας Δ., & Στυλιαράς Ευ.) και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Το Σαββατοκύριακο υπάρχει πάλι διπλή αγωνιστική με την ομάδα του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου να υποδέχεται το Σάββατο την ομάδα του Αγρινίου Φίμπα Πήγασος.

 

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α’ ΓΥΡΟΣ 25/09/2016

Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ ‘80 – Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: 48 – 36

 

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Ζησιμόπουλος Θ.):  Χοχτούλας Π. 8, Μόραλης Μ. 6, Γκερς Στ. 2, Φούντας Φ., Ζαμπάρας Δ.,  Παπαγεωργακόπουλος Μ. 7, Κανέλλος Β. 2, Χουλιάρας Αλ. 3(1), Μαντζαρίνης Αντ., Κουτράς Ν. 2, Κατσίκας Ι. 6.

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.