Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΠΑΤΡΑ που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό προαναγγέλλοντας ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών τόσο για την ίδια την πόλη της Πάτρας όσο και για το σύνολο της σειράς αγώνων RUN GREECE. Το κέντρο εγγραφών στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (Πλατεία Γεωργίου) πλημμυρίζει καθημερινά από πολίτες που δηλώνουν συμμετοχή στη διοργάνωση και ο αριθμός εγγραφών στις 28-9 ήταν αυξημένος κατά 343% σε σχέση με τις εγγραφές της αντίστοιχης ημερομηνίας του 2015.

       Σημειώνεται ότι το ανώτατο όριο συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. είναι 3.300 εγγραφές ενώ το αντίστοιχο όριο για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ. είναι 850 δρομείς.   Η αύξηση σε σχέση με το 2015 ( αλλά και το μέγιστο όριο ) των συμμετοχών έγινε με βάση τη δυνατότητα  στήριξης με παροχή αθλητικής και λοιπής υποστηρικτικής υπηρεσίας (ηλεκτρονική χρονομέτρηση, φανέλες, νερά, ασφάλεια κλπ).

       Ήδη το όριο συμμετοχών για ομαδικές εγγραφές Γυμνασίων-Λυκείων στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. έχει καλυφθεί και ως εκ τούτου δεν γίνονται πλέον δεκτές νέες εγγραφές Γυμνασίων-Λυκείων. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν – εφόσον το επιθυμούν – να προχωρήσουν σε ατομική εγγραφή, την οποία θα πρέπει να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό καθώς αναμένεται το σύνολο των διαθέσιμων εγγραφών να εξαντληθεί άμεσα.

      Ο αγώνας Δρόμου Run Greece της Κυριακής 9 Οκτωβρίου στην Πάτρα θα είναι το μαζικότερο Αθλητικό γεγονός όλων των ετών και για όλα τα αθλήματα, που οργανώθηκε εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.  

      Όσον αφορά στον Αγώνα Παιδιών, ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων του Δημοτικού (ΣΤ’ & Ε’), το ανώτατο όριο συμμετοχών έχει οριστεί στα 850 παιδιά. Ήδη πάνω από 15 Δημοτικά Σχολεία της πόλης έχουν προχωρήσει σε ομαδική εγγραφών των μαθητών των στον αγώνα αυτό. Υπενθυμίζεται ότι και στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών οι εγγραφές θα σταματήσουν άμεσα με την συμπλήρωση του ανώτατου ορίου συμμετοχής, γεγονός που αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ημερών.

        Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας  Πελοποννήσου και η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους δρομείς και τους πολίτες της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας για την αγάπη και την ανταπόκριση που επιδεικνύουν προς τους αγώνες RUN GREECE ΠΑΤΡΑ.

        Σας καλούμε όλους σε μια μοναδική γιορτή της Πάτρας με έντονο αθλητικό, πολιτιστικό αλλά και ιδιαίτερο κοινωνικό χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό και μέσα από το πρόγραμμα «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ»,  οι διοργανωτές θα προσφέρουν χρήματα  για Κοινωνικές Δράσεις του Δήμου της πόλη μας.

        Παράλληλα όμως μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε οικογένειες απόρων μαθητών της πόλης μας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα σίτισης που υλοποιούν οι Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας (Κ.Ο.ΔΗ.Π), σε συνεργασία με τη Ιερά Μητρόπολη.

       Έτσι, οποιοσδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, μπορεί και θα επιθυμούσαμε να προσφέρει τρόφιμα για το σκοπό αυτό.

       Έχουμε λοιπόν προγραμματίσει όπως το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, κατά την προσέλευσή του στο Κέντρο Παραλαβής του Αριθμού Συμμετοχής στο Κλειστό  προπονητήριο Στίβου της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρ. Πελ/σου – ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Τέρμα Ηλέκτρας  (από 10.00΄ έως 20.00΄), ΜΠΟΡΕΙ να  παραδώσει στους εθελοντές που θα βρίσκονται εκεί, κάποια από τα παρακάτω τρόφιμα:

       ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ

       ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ – ΖΑΧΑΡΗ

       ΜΑΡΜΕΛΛΑΔΕΣ – ΜΕΡΕΝΤΑ

       ΖΥΜΑΡΙΚΑ – ΡΥΖΙ

       ΟΣΠΡΙΑ

Ακολουθήστε τη διοργάνωση στο Facebook στη διεύθυνση Facebook.com/rungreecepatras/

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.