Σε επίσμη δήλωση για την 1η Έκθεση Ελληνικού Εναλλακτικού Τουρισμού «Nostos» προχώρησε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπακτίας.

«Αυτό το πρώτο Διεθνές Ραντεβού για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό, στη NOSTOS EXPO 2016 και την υπέροχη Ναύπακτο, λειτουργεί ως ο απαραίτητος κόμβος συνάντησης επαγγελματιών και τουριστών, πολιτείας και επενδυτών. Εύχομαι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το μέλλον της πλέον αναπτυσσόμενης μορφής τουρισμού παγκοσμίως, του εναλλακτικού τουρισμού».

Λόγια της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, μιλώντας για τη «NOSTOS EXPO 2016», την πρώτη Πανελλήνια Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού. Μια Έκθεση την οποία διοργανώνει ο Δήμος Ναυπακτίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού  το 4ήμερο από 14 έως 17 Οκτωβρίου 2016, στη Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας, σε μια έκταση πάνω από 5.000 τ.μ. σε σύγχρονες εκθεσιακές εγκαταστάσεις, με πολλά events.

Ολόκληρη η δήλωση – μήνυμα της κ. Όλγας Γεροβασίλη: «Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Είναι ταυτόχρονα βαθιά ριζωμένος στην κοινωνική οργάνωση των Ελλήνων. Ενός παραδοσιακά φιλόξενου λαού, με βαθιά συναίσθηση του σεβασμού προς τον επισκέπτη.

Η τουριστική Ελλάδα δεν περιορίζεται στις χιλιάδες μαγευτικές παραλίες της. Η ηπειρωτική και ορεινή Ελλάδα κρύβει εξαιρετικές ομορφιές, σε μικρές αποστάσεις από τα αστικά κέντρα και εύκολα προσβάσιμες. Όσο αυξάνεται η διαθεσιμότητα, η ποιότητα και η ποικιλία των τουριστικών υπηρεσιών και βελτιώνονται οι υποδομές, τόσο περισσότερα τα οφέλη για τη χώρα. Και γι’ αυτό οι πρωτοβουλίες για να διευρυνθούν και να αναδειχθούν οι προορισμοί εναλλακτικού τουρισμού είναι πολύτιμες. Η ελληνική πολιτεία θα συνεχίσει να δίνει όλες της τις δυνάμεις για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε όλους τους μήνες του χρόνου, και στη νησιωτική και την ηπειρωτική Ελλάδα. Το κράτος, μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση, οφείλουν να παρέχουν στήριξη και υποδομές για αυτήν την κορυφαίας σημασίας οικονομική δραστηριότητα.

Αυτό το πρώτο Διεθνές Ραντεβού για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό, στη NOSTOS EXPO 2016 και την υπέροχη Ναύπακτο, λειτουργεί ως ο απαραίτητος κόμβος συνάντησης επαγγελματιών και τουριστών, πολιτείας και επενδυτών. Εύχομαι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το μέλλον της πλέον αναπτυσσόμενης μορφής τουρισμού παγκοσμίως, του εναλλακτικού τουρισμού».

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.