Συνελήφθη 25χρονος στο Μεσολόγγι για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν εννέα δέματα που περιείχαν (4.422) γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (19-2-2016), το πρωί στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 25χρονος ημεδαπός, με καταγωγή από την Αλβανία, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, στον Κόμβο Κεφαλόβρυσου, επί της Νέας Εθνικής Οδού Αντιρρίου Ιωαννίνων (Τμήμα Ιονίας Οδού), ο 25χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε γεωργικό ελκυστήρα, σταθμευμένο στο μπλόκο των αγροτών.

Αμέσως μετά, ο δράστης, εξερχόμενος του αυτοκινήτου του, απέκρυψε ένα ταξιδιωτικό σάκο που μετέφερε με αυτό, σε τσιμεντένιο στηθαίο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, διότι είχε τραυματιστεί κατά το τροχαίο ατύχημα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου κατά τις έρευνες τους, σε ότι αφορά τη διαλεύκανση των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος, εντόπισαν τον ταξιδιωτικό σάκο και τον παρέδωσαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, ενώ βρέθηκαν στο εσωτερικό του εννέα δέματα που περιείχαν (4.422) γραμμάρια κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου μετέβησαν στο νοσοκομείο και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ και μικροποσότητα κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 31χρονου στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη εννέα γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και θα οδηγηθεί μετά τη νοσηλεία του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

** φώτο αρχείου
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.