Ένα σημαντικό έργο είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Πρόκειται για τη συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου, ένα έργο προϋπολογισμού 1.150.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων.

Στο σημείο των εργασιών συντήρησης προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία του έργου, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Ιωάννης Λύτρας, ο οποίος σε δηλώσεις του σημείωσε μεταξύ άλλων: «Το Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, αφού είχε να συντηρηθεί χρόνια εξ’ αιτίας της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών. Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος εξασφαλίζοντας πόρους, εκφράζοντας και τη βούληση του ίδιου του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, προσπαθεί με στοχευμένες παρεμβάσεις να δώσει στους πολίτες όσο το δυνατό ένα καλύτερο και ιδίως ένα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο».

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων αναφέρθηκε επίσης, και σε δύο νέα έργα που δημοπρατούνται εντός του πρώτου 15ημέρου του Μαΐου και θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες. Πρόκειται για δύο εργολαβίες  που έχουν να κάνουν με την συντήρηση του ανωτέρω Δικτύου, η πρώτη είναι προϋπολογισμού 2.800.000 ευρώ και αφορά την συντήρηση του ασφαλτοτάπητα και η δεύτερη ύψους 540.000 ευρώ και αφορά το κόψιμο θάμνων, καθώς και την κάθετη και οριζόντια σήμανση του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.