Τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβέρνησης Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, τους εκπροσώπους των Πρεσβειών και τους Δημάρχους των αδελφοποιημένων Δήμων που συμμετέχουν στον εορτασμό των 190 χρόνων από την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο Μουσείο Ιστορίας στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου, ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος.

 Μετά την υποδοχή ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνου στο Μνημείο Φιλελλήνων εντός του Κήπου των Ηρώων.

Το μεσημέρι, η Ιερή Εικόνα της Εξόδου, το Ιερό Λάβαρο και ο Τίμιος Σταυρός Αγιασμού του Επισκόπου Ιωσήφ Ρωγών μεταφέρθηκαν με τιμές στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ιωάννη Ιάκωβου Μάγερ, στον τόπο θανάτου του Λόρδου Βύρωνος, καθώς επίσης στο σημείο όπου ετάφη ο Ιωσήφ Ρωγών.

  

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

  1. Stefanos Kotsialos
    Stefanos Kotsialos

    Που τον πάτε τον στραβό ρε…….’έχει διαλύσει όλο το σύστημα υγείας του νομού ετοίμαζε να κλείσει το νοσοκομείο Μεσολογγίου φέρνει όλα τα σκουπίδια του πύργου στην Ναυπακτία ,και αυτός θέλετε να λέγετε αιτωλοακαρνάνας…………δοξάστε τον…….Γαμώ το Συριζο-ΠΑΣΟΚ όλο.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.