Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αιχμής» δυο πολύ γνωστά πρόσωπα της κοινωνίας του Μεσολογγίου είναι οι συλληφθέντες για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Οι αστυνομικές υπηρεσίας Ασφαλείας Αθηνών αξιοποιώντας πληροφορίες και με τη βοήθεια του κοριού της ΕΥΠ, είχαν συλλέξει στοιχεία και σύμφωνα με πληροφορίες έπιασαν τα δύο άτομα την ώρα που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο όπου υπήρχαν και μετανάστες. Οι δυο συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, ενώ οι αστυνομικοί με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού ερεύνησαν και τα σπίτια των συλληφθέντων.

Το αεροσκάφος με το οποίο φέρεται να γινόταν η διακίνηση φυλάσσεται προκειμένου να κατασχεθεί. Η είδηση έχει πέσει σαν βόμβα στην πόλη και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας για να αρχίσει να ξετυλίγεται δια των αρμοδίων αρχών το κουβάρι της υπόθεσης.

 

Πρώτη Ενημέρωση

Υπόθεση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών και προσφύγων αποκαλύφθηκε από την αστυνομία, το οποίο δρούσε στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές της Πάτρας συνέλαβαν δυο άτομα από το Μεσολόγγι τα οποία φέρεται να εμπλέκονται σε διακίνηση μεταναστών, προφανώς παράτυπων, και προσφύγων. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η διακίνηση γινόταν από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου προς την Ιταλία.

 

πηγή: «Αιχμή»

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.