Ξεχωριστό ήταν το απόγευμα της Τρίτης για τα παιδιά και το προσωπικό του ΚΔΑΠ-μεΑ Ναυπακτίας που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ιππικού Συλλόγου Ναυπακτίας και Δωρίδας, στην περιοχή της Μανάγουλης. Εκεί βρέθηκαν συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας Κωνσταντίνος Νούλας, το προσωπικό και η πλειοψηφία των παιδιών που δραστηριοποιούνται στο ΚΔΑΠ-μεΑ.

Πέρα από την ξενάγηση που πραγματοποίησαν οι άνθρωποι του Συλλόγου στους επισκέπτες τους, προχώρησαν σε επιδείξεις, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν και βόλτα με την άμαξα, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς. Παρούσα και η γυμνάστρια με ειδίκευση στην Ιππασία και ειδικότερα στα ΑμεΑ, Αλεξάνδρα Σακελλαρίου που με τις σωστές κατευθύνσεις βοήθησε τα παιδιά να εξοικειωθούν γρήγορα με τα άλογα.

Σημειώνεται ότι οι επισκέψεις και οι δράσεις του ΚΔΑΠ-μεΑ συνεχίζονται, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για την δραστηριοποίηση και κοινωνικοποίηση των παιδιών, προσφέροντας ένα σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

  2 1 kdap 3 kdap foto

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter3Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.