Νεότερη Ενημέρωση 09:43′

Παρόντες στη συνάντηση με τους εργαζόμενους της Ιονίας Οδού πέραν του Δημάρχου Ναυπακτίας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Σιαμαντάς, οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Κοτρωνιάς, Κώστας Καρακώστας και Γιάννης Σύψας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Φράγκος, η δημοτική σύμβουλος Αγγελική Σμπούκη, η πρώην αντιδήμαρχος και δημοτική σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας» Μαρία Ζιαμπάρα και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία» Ντίνος Τσουκαλάς.

 

Πρώτη Ενημέρωση 09:04′

Συνάντηση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Δημαρχείο Ναυπακτίας, ανάμεσα στο Δήμαρχο Τάκη Λουκόπουλο και ναυπάκτιους εργαζόμενους (εργολάβους, υπεργολάβους, εργάτες, υπαλλήλους, οδηγούς, κ.ά.) που απασχολούνται στο έργο κατασκευής της Ιονίας Οδού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος της συνάντησης δεν είναι άλλος από την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης σε ζήτημα που προέκυψε, καθώς υπεύθυνος της εταιρείας κατασκευής του έργου ζήτησε από το σύνολο των ναυπάκτιων να μην προσέλθει σήμερα στις θέσεις του. Σημειώνεται πως η εν λόγω απαίτηση γνωστοποιήθηκε στους εργαζόμενους μόλις εχθές.

Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.