Άνδρας της Τροχαίας Ναυπάκτου μπορεί να βρισκόταν εκτός υπηρεσίας σήμερα νωρίς το μεσημέρι, ωστόσο τα αντανακλαστικά και ο επαγγελματισμός του λειτούργησαν καταλυτικά για τη σύλληψη δύο σεσημασμένων κακοποιών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, βουλγαρικής υπηκοότητας.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι βρέθηκε σε πάρκινγκ μεγάλου σούπερ μάρκετ, όπου κατάφερε με λοστό να παραβιάσει το τροχόσπιτο Γάλλων αφαιρώντας από αυτό διάφορα αντικείμενα, όπως laptop, χρυσαφικά, χρήματα κ.ά. Οι Γάλλοι που ψώνιζαν εκείνη την ώρα στο σούπερ μάρκετ αρχικά δεν αντελήφθησαν το παραμικρό. Την ώρα όμως που εξήλθαν του καταστήματος διαπίστωσαν ότι κάτι συμβαίνει, οπότε άρχισαν να φωνάζουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση στο χώρο. Για καλή τους τύχη, στο σημείο εκείνη την ώρα βρισκόταν ο άνδρας της Τροχαίας Ναυπάκτου, ο οποίος άμεσα ενημέρωσε την υπηρεσία του και άρχισε να τους καταδιώκει με το ιδιωτικό του όχημα, αφού οι δύο δράστες πρόλαβαν και τράπηκαν σε φυγή με ΙΧ αυτοκίνητο και κατεύθυνση αρχικά προς Αντίρριο και στη συνέχεια προς Μολύκρειο.

Η καταδίωξη ήταν κυριολεκτικά κινηματογραφική, καθώς το ζευγάρι αντιλαμβανόμενο την παρουσία του άνδρα της Τροχαίας ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ξεκίνησε να πετά στο δρόμο τα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει από το τροχόσπιτο. Δεν έφτασε όμως μακριά, μιας και το αυτοκίνητο του ζευγαριού υπέστη βλάβη σε αγροτική περιοχή κοντά στο Μολύκρειο. Εκεί ο άνδρας της Τροχαίας κατάφερε να τους ακινητοποιήσει, ενώ άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε κάθε περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια στον άνδρα της Τροχαίας Ναυπάκτου που λειτούργησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυταπάρνηση, την ώρα μάλιστα που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

 

[φωτο: αρχείου]

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter3Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.