Με αφορμή την πρόσφατη συζήτηση που έλαβε χώρα μετά από πρόσκληση που απηύθυνε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο προς τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις παραλιακές οδούς Γριμπόβου και Ψανής, το ζήτημα της πεζοδρόμησης επανέρχεται στο επίκεντρο.

Το LepantoMag.gr καλεί τους αναγνώστες του να εκφράσουν τη γνώμη τους μέσα από τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει και φέρει το ερώτημα “Συμφωνείτε με την πεζοδρόμηση των παραλιών Γριμπόβου και Ψανής;”.

Η δημοσκόπηση θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 26 Απριλίου, στις 21:00, οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μέσα από την ενημερωτική ιστοσελίδα LepantoMag.gr.

 

Συμφωνείτε με την πεζοδρόμηση των παραλιών Γριμπόβου και Ψανής;

 • Ναι, το τρίμηνο από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου και τις ημέρες αργιών (28%, 103 Ψήφοι)
 • Ναι, όλο το χρόνο (25%, 95 Ψήφοι)
 • Ναι, το τρίμηνο από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου (25%, 93 Ψήφοι)
 • Ναι, από τις 7 το απόγευμα έως τις 7 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά, από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου (7%, 26 Ψήφοι)
 • Ναι, από τις 7 το απόγευμα έως τις 7 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά, το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου (6%, 23 Ψήφοι)
 • Ναι, το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου (5%, 20 Ψήφοι)
 • Όχι (3%, 13 Ψήφοι)
 • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (0%, 0 Ψήφοι)

Σύνολο Ψήφων: 373

Loading ... Loading ...

Share on Facebook52Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

3 Σχολια

 1. Ρένα

  Δεν κοιτάει η δημοτική αρχή να τελειώσει τα έργα ντροπής με τα πεζοδρόμια και τους δρόμους υπό κατασκευή εδώ και πόσους μήνες…
  Έρχομαι μόνο 3 φορές το χρόνο στην πόλη μου και την βλέπω χειρότερη από οτι ηταν πριν 25 χρόνια που έφυγα απο αυτή… η πεζοδρόμηση της παραλίας μας μάρανε

  Απάντηση
  • Ανώνυμος

   Οι παραλίες και οι παραλιακοί δρόμοι δεν ανήκουν αποκλειστικά στους εκμεταλλευτές των καταστημάτων.
   Οι καταστηματάρχες πλανώνται οικτρά άν νομίζουν ότι θα έχουν περισσότερη πελατεια άν στους παραλιακούς δρόμους κυκλοφορούν και τα αυτοκίνητα μαζί με τους πεζούς,
   Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης ερωτήθηκαν ?
   Οι γονεις που θέλουν να πιούν ένα καφέ στην παραλία χωρίς να κινδυνεύουν άμεσα τα παιδιά τους απο διερχόμενα αυτοκίνητα ρωτήθηκαν ?
   Οι ηλικιωμενοι που δεν θέλουν τη φασαρία απο το μηχανακι που θα γκαζώνει δίπλα του δεν έχει άποψη ?
   Εάν δεν έρθουν οι γονείς με τα παιδιά τους και οι ηλικιωμένοι αλλά και οι άλλοι Ναυπάκτιοι και επισκέπτες, ποιούς θα περιμενουν τα καταστήματα για πελάτες?
   Προσγειωθείτε στα σημερινά δεδομένα, με καλύτερες παροχές υπηρεσιών κύριοι των παραλιών και οι πελάτες θα έρθουν με τα πόδια και με κλειστού΄ς τους δρόμους το καλοκαίρι.

   Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.