Στο πλαίσιο της συνάντησης με το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, ο οποίος επισκέφθηκε τη Ναύπακτο, ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα και δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς, με δηλώσεις του επεσήμανε για ακόμη μία φορά την επιτακτική ανάγκη κατασκευής ταρτάν στο γήπεδο του Παπαχαραλαμπείου.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, με την κατασκευή ταρτάν, το γήπεδο θα μετατραπεί σε στάδιο και ως εκ τούτου θα υπάρξει η δυνατότητα φιλοξενίας αγώνων πανελληνίου επιπέδου, κάτι που αποτελεί και ζητούμενο για την ανάπτυξη της περιοχής.

Τόνισε δε, πως το γεγονός ότι τα αθλητικά Σωματεία της Ναυπάκτου υπέβαλλαν ομοφώνος το συγκεκριμένο αίτημα στο Γενικό Γραμματέα, πέραν του ότι τον έφεραν προ τετελεσμένου για το τί ακριβώς έχει ανάγκη η περιοχή, αποτελεί απόδειξη ότι λειτουργούν με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Για τον κ.Τσουκαλά πλέον μένει να προχωρήσουν οι απαιτούμενες ενέργειες για το θέμα από την πλευρά της ηγεσίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και συγκεκριμένα από τους κυρίους Κοντονή και Συναδινό. Κάτι για το οποίο φάνηκε αισιόδοξος.

Share on Facebook4Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.