Την πλέον κατάλληλη στιγμή έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μάριο Βρουσάι ο Ολυμπιακό.

Ολοι οι Ελληνες ατζέντηδες με επαφές στο εξωτερικό είχαν προσεγγίσει τον 18χρονο, που είναι σούπερ ταλέντο, για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του και να δουλέψουν την περίπτωσή του για ξένο σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός όμως πρόλαβε και έδεσε τον παίκτη για τον οποίο, όσοι τον έχουν παρακολουθήσει αγωνιζόμενο, μιλούν με θερμά λόγια για την αξία του.

Ο γεννημένος στις 2 Ιουλίου 1998 ποδοσφαιριστής ανήκει στις ακαδημίες των «ερυθρολεύκων» από το 2015, προερχόμενος από τον Ναυπακτιακό, και την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super Leaguie κ-20.

Την φετινή περίοδο (2016-17) έχει αγωνιστεί και στα τρία ματς Πρωταθήματος και έχει σκοράρει και στα τρία από μια φορά (Βέροια, Ηρακλής, Λάρισα).Πρόσφατα κλήθηκε από τον Γιάννη Γκούμα στην εθνική Νέων της Ελλάδος για τα φιλικά παιχνίδια με την Σκοτία στην Κόρινθο.

«Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τιμή που μου έκανε να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι πολύ σπουδαίο αλλά και δύσκολο να φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού», τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του.

«Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με στόχο να παίξω στην πρώτη ομάδα. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που μ’ έφεραν στον Ολυμπιακό, με πιστεύουν και με στηρίζουν και πρώτον απ’ όλους τον κ. Παύλου».

Η ανακοίνωση

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μάριος Βρουσάι υπέγραψε σήμερα 30.9.2016 επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Μάριος Βρουσάι γεννήθηκε στις 2.7.1998, είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2015 και την περίοδο 2015-16 ήταν μέλος της ομάδας κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K20. Αγωνίζεται ως «δεκάρι» και ως αριστερό χαφ».

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.