Με συνολικά 130 συμμετοχές πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη χρονιά στο κλειστό του Αντιρρίου αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) με τη συμμετοχή Γυμνασίων και Λυκείων της Αιτωλοακαρνανίας. Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχαν 18 σχολεία από Ναύπακτο, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αντίρριο, Ματαράγκα, Ευηνοχώρι, Παραβόλα και Βόνιτσα.

Η όλη διοργάνωση, που κρίθηκε ως ιδιαιτέρως επιτυχημένη, ανήκει στο Σκακιστικό Όμιλο Ναυπάκτου ΑΣΟΝ «Έπαχτος» και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Β/θμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, συμπαραστάτης αυτής ήταν ο Δήμος Ναυπακτίας και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Αντιρρίου, ενώ αθλοθέτης ήταν η Γέφυρα ΑΕ.

Αν και σημαντικότερη από τη νίκη είναι η συμμετοχή των παιδιών σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, σημειώνουμε πως από τις μαθήτριες που συμμετείχαν κέρδισαν στην κατηγορία των Γυμνασίων η Ρόκκου από το Αγρίνιο και στην κατηγορία των Λυκείων η Πράππα από τη Ναύπακτο. Από τους μαθητές, την πρώτη θέση στην κατηγορία των Γυμνασίων κέρδισε ο Καντάνης από το Παπαστράτειο και στην κατηγορία των Λυκείων ο Βασιλάγγος από τα εκπαιδευτήρια Πάνου. Σε επίπεδο σχολείων, πρώτα στις αντίστοιχες κατηγορίες αναδείχθηκαν το 2ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.