Αναζητούνται οι δυο συνεργοί της τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Συνελήφθη, χθες (15-6-2016) αργά το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, μια 15χρονη, ημεδαπή Ρομά, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία.

Η ίδια κατηγορία βαρύνει και δυο συνεργούς της ανήλικης των οποίων τα στοιχεία ταυτότητας έχουν εξακριβωθεί και αναζητούνται.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες χθες το απόγευμα, στην Φιλοθέη και τον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν ένα σταθμευμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο, 82χρονου ημεδαπού και επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρήματα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από 41χρονο ημεδαπό, ενώ η 15χρονη αποπειράθηκε να εισέλθει και σε οικία ημεδαπού, με σκοπό την κλοπή.

Στα πλαίσια των ερευνών των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου για την εξιχνίαση των κλοπών εντοπίστηκε η 15χρονη και συνελήφθη, ενώ ανευρέθηκε εγκαταλελειμμένο και το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οι δράστες είχαν αφαιρέσει το οποίο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών της συνεχίζονται.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.