Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το τμήμα εφήβων και το παιδικό τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Ειρήνης Ευαγγελάτου διοργανώνουν θεατρική βραδιά την Κυριακή 26 Απριλίου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και Παντοπωλείου του Εργατικού Κέντρου .

Στο πρώτο μέρος το τμήμα εφήβων θα παρουσιάσει την παράσταση μαύρου θεάτρου «ΣΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ …ΓΥΡΙΖΕΙ». Στο δεύτερο μέρος το παιδικό τμήμα θα παρουσιάσει την παράσταση «Το χωριό του Όλοι μαζί» του συγγραφέα Σωκράτη Ματζουράνη, εκδόσεις ΚΑΜΠΥΛΗ.

Τόσο ο ίδιος ο συγγραφέας όσο και ο εκδότης θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη θεατρική βραδιά.

Στο μήνυμά του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο σχολιάζει: «Καλούμε τους συμπολίτες μας να τιμήσουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των παιδιών. Η θεατρική βραδιά θα υλοποιηθεί στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα, την Κυριακή 26/4/2015 και ώρα 6 το απόγευμα. Η γενική είσοδος είναι 3 ευρώ. Το ΕΚΝΔ στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις πολιτισμού, ειδικά όταν αυτές υλοποιούνται από τη νέα γενιά, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων«.

foto

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.