Με την μορφή ερώτησης ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας το θέμα της αξιοποίησης του χώρου με τις νεροτσουλήθρες στη περιοχή της Βαριάς.

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανανέωση και Δημιουργία Γιώργος Γούλας ρώτησε την δημοτική αρχή ποιες είναι οι κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα για την αξιοποίηση του χώρου. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για μια επένδυση που υλοποιήθηκε το 2003.

Ο δήμος είχε μισθώσει τον χώρο για 25 χρόνια στον επενδυτή. Δυστυχώς μετά και τις παρεμβάσεις των επενδυτών και την διαμόρφωση του χώρου, αυτός λειτούργησε για λίγο καιρό και έπειτα έκλεισε. Σήμερα ο χώρος έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και οι εγκαταστάσεις έχουν λεηλατηθεί.

«Μέχρι και σήμερα όμως από την πλευρά του Δήμου δεν έχει γίνει τίποτα», λέει ο κ. Γούλας ο οποίος όπως σημείωσε στο Δημοτικό συμβούλιο, η φετινή σεζόν χάθηκε και επειδή οι διαδικασίες για την απεμπλοκή του επενδυτή και την κατάθεση προτάσεων για την αξιοποίηση του χώρου από τον Δήμο, είναι χρονοβόρες υπάρχει η πιθανότητα να χαθεί και η επόμενη καλοκαιρινή σεζόν.
Την απάντηση στο ερώτημα του κ. Γούλα έδωσε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος ο οποίος όπως είπε το θέμα με τις νεροτσουλήθρες το διαχειρίζεται ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Αντώνης Φράγκος. Όπως είπε ο κ. Λουκόπουλος έχει τεθεί ένα νομικό ερωτηματολόγιο στον επενδυτή ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει απαντήσει. «Ελπίζουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να έχουμε εξελίξεις», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ναυπακτίας.

Δείτε το ρεπορτάζ του Σ. Καρέλη για το Lepanto TV.

πηγή: lepantortv.gr

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.